ROME: Total War Mobil Sürümü Çıktı!

ROME: Total War, iOS işletim sistemini kullanan iPad tabletler için satışa sunuldu

ROME: Total War Mobil Sürümü Çıktı!

Bir dönemler bilgisayarlarımızda başından kalkmadan saatlerce oynadığımız klasik strateji oyunu ROME: Total War artık iOS işletim sistemini kullanan iPad tabletler üzerinde oynanabiliyor. Hatırlanacağı üzere Total War serisinin 3. oyunu olan ROME: Total War ile günümüzden 12 sene önce, yani 2004 yılında tanışmıştık. ROME: Total War, getirdiği devasa boyuttaki savaşlar ve taktiksel derinliği ile o günlerde gözlerimizi kamaştırmıştı. Şimdi de aynı heyecanı mobil platformlarda yaşayacağız.

ROME: Total War'da oyuncular Roma İmparatorluğu'nun kuruluş dönemine konuk oluyorlar ve imparatorluk tahtında hak iddia eden ailelerden birinin yerine geçiyorlar. Taht savaşları Avrupa'nın yanısıra doğuda ve Kuzey Afrika'da da gerçekleşmekte. Tahta oturabilmek için savaşların yanısıra politika, suikast ve hile gibi araçlara da başvurabiliyoruz.

ROME: Total War mobil cihazlar için bir hayli kaliteli grafiklere sahip. Oyunun mobil sürümü orijinaliyle herhangi bir fark içermiyor, yani içerikten kırpılmamış. Yaklaşık 4 GB'lık bir boyuta sahip olan oyun App Store üzerinden 26.99 TL karşılığında satın alınabilmekte. Eğer daha önceden ROME: Total War oynayıp beğendiyseniz veya tabletiniz üzerinde kaliteli bir strateji oyunu oynamak isterseniz ROME: Total War sizin için güzel bir seçenek olacaktır:

YORUMLAR