Sadece 1905 Adet Üretilen Şampiyon Galatasaray'a Özel Huawei G7 Çıktı

Galatasaray şampiyonluğuna özel üretim Huawei G7 satişa sunuldu.

Sadece 1905 Adet Üretilen Şampiyon Galatasaray'a Özel Huawei G7 Çıktı

Türkiye’nin 4 yıldızlı şampiyonu Galatasaray’a özel olarak üretilen akıllı telefonu Huawei G7 satışa sunuldu. Koleksiyon telefondan sadece 1905 adet üretildi.

"Huawei G7 Galatasaray Serisi" Galatasaray Store sayfalarından sipariş edilebiliyor.  Futbolcuların özel olarak imzaladığı bir Galatasaray forması da taraftarlara özel üretim Huawei G7’nin hediyesi olarak cihazla beraber geliyor.

Galatasaray’ın bu yıl elde şampiyonlukla beraber hak kazandığı 4’üncü yıldız, özel üretim G7’nin kutusunda da şık bir tasarımla sunuluyor. Sadece 1905 adet üretilen özel serinin satışı sadece Galatasaray Store sayfalarından gerçekleştiriliyor.

 

Huawei G7, nano döküm teknolojileriyle tek parça olarak üretilen metalik bir gövdeye sahip. Huawei G7, 5,5 inçlik HD ekranı, 4G LTE Cat4 bağlantı özellikleri ve 13 MP ana kamerasıyla aynı zamanda Huawei’in amiral gemisi olarak da tanınıyor. Huawei G7, 4 çekirdekli güçlü 1,2 GHz 64 bit Qualcomm işlemcisiyle ve 3.000 miliamperlik lityum polimer batarya kullanıyor. G7’nin bataryası, normal kullanımda 2 gün, yoğun kullanımda 1 günden fazla dayanabiliyor.

Huawei Honor 4C Duyuruldu!

Huawei Mate 7 Raflarda Yerini Aldı

YORUMLAR