Sağlam Bir Apple Kaynağı, iPhone 6S'in 10 Özelliğini Sızdırdı

Daha önce pek çok Apple ürünü hakkında "kehanetleri" gerçekleşen Ming-Chi Kuo, iPhone 6s’in 10 önemli özelliğini internete sızdırdı. Çok yakında çıkması beklenen iPhone 6s'in ilk özelliği cepleri yakacak. 

Kaan Ezgimen -

Daha önce pek çok Apple ürünü hakkında "kehanetleri" gerçekleşen Ming-Chi Kuo, iPhone 6s’in 10 önemli özelliğini internete sızdırdı. Çok yakında çıkması beklenen iPhone 6s'in ilk özelliği cepleri yakacak. 

Ming-Chi Kuo iPhone ve Apple ürünleri hakkında sızdırdığı bilgelerin doğruluğu hakkın da 10 üzerinde 9 alabilecek bir blog yazarı. Genel olarak Apple ürünleri üzerine yaptığı "özellik sızdırma" yazılarıyla tanınıyor.

iPhone 6s hakkında bakın neler söylemiş:

-Kırmızı altın kaplama olabilir. iPhone 6s’in bir modelinin altın kaplama olacağı konuşuluyordu. Böylelikle Apple Gold Edition Watch ile uyum sağlayacağı iddia ediliyordu.Ming-Chi Kuo bu söylentilerin doğru olduğunu savunuyor. Fiyatınında 10 bin doları bulacağını iddia ediyor.

-iPhone 6s ve sonraki modeller artık bükülemeyecekler. Bu özellik hakkında Apple iPhone 7’nin En Önemli Özelliklerinden Biri Sızdırıldı haberimizi de okumanızı tavsiye ediyoruz. Ming-Chi Kuo bu teknolojinin iPhone 6s ile kullanımına başlanacağını fısıldıyor.

-iPhone 6s bir de iPhone 6s Plus adında bir modelle daha çıkacak. Böylece Apple "plus" geleneğini devam ettirecek.

-Safir ekran dedikodusu hala geçerli. iPhone 6s’in safir ekranı olabilir.                

-iPhone 6s daha önceki tüm iPhone ürünlerinden daha iyi bir ses sistemine sahip olacak.

-Kamera özellikleri çok geliştirilmiş olacak. Ming-Chi Kuo iPhone 6s’lerin 12 MP arka ve 8 MP ön kamerayla geleceğini iddia ediyor.

-Force Touch teknolojisi iPhone 6s’de mutlaka bulunacak. Yani telefonun ekranının altında algılayıcı sensörler olacak. Aslında bu teknolojinin iPhone 7 için geleceği düşünülüyordu. Ming-Chi Kuo bu özelliğin hazır olduğunu ve iPhone 6s’de kullanılacağını savunuyor. Bu teknolojiyle ilgili geniş bilgiyi iPhone 7'de Kullanılacak Ekran Teknolojisi Belli Oldu haberimizden takip edebilirsiniz.

- 2 GB Ram kullanılacak.

-Daha gelişmiş bir Apple Pay güvenliği için Touch ID sistemi geliştirilmiş bir şekilde sunulacak.

-Plus modeli 5.5 inçten biraz daha büyük olacak.

Şimdilik sızan bilgiler bu kadar. Yeni haberler geldiğinde hemen paylaşacağız.

 Mobil Dünyasına Şok: Apple ve Samsung iPhone 7 İçin El Sıkışıyor

Samsung S6 ve iPhone 6 Üzerinde ‘Haşlama’ Testi de Yapıldı

iPhone 6 Parçalarına Ayrıldı!

 

Benzer İçerikler

YORUMLAR