Samsung Artık Telefon Satmayacak, Kiralayacak

Samsung akıllı telefonlara artık kiralama yoluyla sahip olunabilecek, uygulama Kasım ayından itibaren başlayacak.

Samsung Artık Telefon Satmayacak, Kiralayacak

Samsung Apple’ın telefon değiştirmek için başlattığı kiralama sistemini, Android akıllı telefonları için uygulamaya koyacak.

Apple’ın yeni çıkan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus telefonlara tüketicinin hemen sahip olabilmesini sağlamak için başlattığı uzun vadeli taksitlerle telefon kiralama yöntemini, Samsung’da benimsedi. Samsung ilk olarak Güney Kore ve ABD’de uygulayacağı sistemle yeni telefonlarını “leasing” yöntemiyle kullanıcılarına sunacak. Leasing sistemi bir emtianın mülkiyetinin üreticide kalarak, belirlenen kiralar karşılığında kullanım hakkının kiralayan şahsa verilmesini sağlayan bir pazarlama ve finans yöntemi. Apple bu sistemi 2 yıllık kontratlar halinde her yeni model cihazda yenileyerek yapıyor. Samsung’da aynı sistemi uygulayarak Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge cihazlarına bu sistemi uygulayacak. Böylece bu telefonlar gelecek sene çıkması beklenen Galaxy S7 ile kolayca değiştirilebiliyor olacaklar.

Samsung’un bu telefon kiralama sistemi hakkında henüz taksit sayısı, anlaşma koşulları ya da taksit bedelleri açıklanmadı. Sistemin Kasım ayına kadar ABD ve Güney Kore’de hayata geçirileceği konuşuluyor.

ABD'de iPhone 6s İçin Sunulan Satış ve Değiştirme Kampanyası Türkiye'de de Uygulanabilir mi?

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge Karşılaştırması

YORUMLAR