Samsung Galaxy Ace 3 ve Sony Xperia M Çıkış Tarihleri Açıklandı

Samsung Galaxy Ace 3 ve Sony Xperia M şüphesiz ki en uygun fiyata en iyi özellikleri sunacak olan ve kullanıcıların en çok beklediği Android cihazlardan ikisidir. Perakendeci firma Carphone Warehouse tarafından gelen habere göre bu iki cihaz için İngilter

Samsung Galaxy Ace 3 ve Sony Xperia M Çıkış Tarihleri Açıklandı

Samsung Galaxy Ace 3 ve Sony Xperia M şüphesiz ki en uygun fiyata en iyi özellikleri sunacak olan ve kullanıcıların en çok beklediği Android cihazlardan ikisidir. Perakendeci firma Carphone Warehouse tarafından gelen habere göre bu iki cihaz için İngiltere çıkış tarihleri belli oldu.

Carphone Warehouse'un kendi sitesi üzerinde yaptığı açıklamaya göre; çok kısa süre önce duyurulan Samsung Galaxy Ace 3'ün Temmuz ayında satışa sunulacağı duyuruldu.

3.4 inçlik WGA ekrana sahip olacak Samsung Galaxy Ace 3, 1GHz'lik çift çekirdekli işlemci ve 1GB RAM ile desteklenmektedir. Ayrıca 5 megapiksellik arka kameranın dışında, VGA ön kameraya da sahip olan cihaz Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemiyle birlikte geliyor. 4 GB'lık dahili depolama alanına sahip olan akıllı telefonun depolama alanı microSD kart kullanılarak arttırılabiliyor.

Yine perakendeci firma tarafından oluşturulan başka bir sayfa üzerinde de Android işletim sistemine sahip bir diğer akıllı telefon Sony Xperia M'in çıkış tarihi Ağustos ayı olarak belirtilmiş durumda. Aynen Galaxy Ace 3'te olacağı gibi Sony Xperia M'de çift sim kartlı ve tek sim kartlı versiyonu olmak üzere iki farklı modele sahip olacak olsa da Carphone Warehouse üzerinde cihazın sadece tek sim kartlı modelinden bahsedilmiş.

Sony Xperia M'in özelliklerine göz atacak olursak; 854x480 piksel çözünürlüğe sahip 4-inç TFT ekrana sahip olan cihaz 1 GHz'lik çift çekirdekli Qualcomm işlemci ve 1 GB RAm ile destekleniyor. 4 GB dahili depolama alanının dışında microSD kart yuvası sayesinde Sony Xperia M'in de depolama alanı arttırılabiliyor. 5 megapiksellik arka kameraya sahip olan cihazın en önemli kamera özelliğiyse Exmor RS algılayıcıya sahip olması. Ayrıca NFS desteğine sahip olan cihaz, Stamina modu sayesinde daha uzun bir pil ömrünü kullanıcılara sunuyor.

Samsung Galaxy Ace 3 ve Sony Xperia M arasında sizin tercihiniz hangisi olurdu?

iOS 7: Dünyanın En Gelişmiş Mobil İşletim Sistemi!

YORUMLAR