Samsung Galaxy Alpha'nın Satış Tarihi Belli Oldu

Samsung'un geçtiğimiz yaz duyurduğu metal gövdeli Android telefonu Samsung Galaxy Alpha 13 Ekim'de Türkiye'de kullanıcıyla buluşacak.

Samsung Galaxy Alpha'nın Satış Tarihi Belli Oldu

Samsung'un geçtiğimiz yaz duyurduğu metal gövdeli Android telefonu Samsung Galaxy Alpha'nın Türkiye satış tarihi belli oldu. 

Samsung Türkiye'den yapılan duyuruya göre Samsung Galaxy Alpha 13 Ekim'de Türkiye'de satışa çıkacak. 6,7 mm kalınlığa ve 115 gr ağırlığa sahip Alpha'nın diğer özellikleri ise şöyle:

Samsung Galaxy Alpha'da 4.7 inç 720p Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Exynos 5 Octa 5430 yongaset, 2 GB RAM, 32 GB dahili saklama alanı bulunuyor. Ayrıca HDR ve faz algılama teknolojilerine sahip olan 12 megapixel arka kamerası, 2.1 megapixel ön kamerası var.

Samsung Galaxy Alpha’da, Galaxy S5'te bulunan Ultra Güç Tasarruf Modu, özel mod, kalp hızı ölçer ve parmak izi tarayıcısı gibi özellikler de bulunuyor. Ayrıca telefon, Gear 2 ve Gear Fit gibi  Samsung'un akıllı saat ve bilekliğiyle de senkronize çalışabiliyor.

Samsung Electronics Türkiye Müdürü Şule Bülbülkaya, “Kullanıcıların isteklerinden yola çıkılarak üretilen Galaxy Alpha, 13 Ekim tarihinde Türkiye’deki tüketicilerle buluşuyor. Yepyeni görünümüyle şıklık ve işlevselliği bir arada sunan Galaxy Alpha’nın Türkiye pazarında da üstün başarılar elde edeceğine dair inancımız tam. Göz kamaştırıcı metal kasası, ince ve hafif yapısı ve son derece güçlü donanımıyla Galaxy Alpha kullanıcıların yanlarından ayırmak istemeyecekleri bir ürün olacak.” dedi.

13 Ekim tarihinde satışa çıkacak olan Samsung Galaxy Alpha 1.899 TL'lik fiyat etiketine sahip olacak. Aplha'nın Kömür Siyahı, Parlak Beyaz, Altın Sarısı ve Parlak Gümüş olmak üzere dört ayrı renk opsiyonu mevcut.

Samsung Galaxy Alpha Satılmak Üzere Raflardaki Yerini Aldı

YORUMLAR