Samsung Galaxy Gear 25 Eylül'de Satışa Sunulacak

Samsung, giyilebilir konsept cihaz olarak tanımladığı Galaxy Gear’ı bugün Unpacked etkinliğinde tanıttı.

Erkan Calp -

Samsung, giyilebilir konsept cihaz olarak tanımladığı Galaxy Gear’ı bugün Unpacked etkinliğinde tanıttı. Galaxy akıllı telefon ve tabletlerle senkronize çalışan akıllı saatin teknik özellikleri haberimizde.

Samsung’un yeni giyilebilir cihazı Galaxy Gear, bugün özel bir etkinlikte resmen tanıtıldı. Daha önce internete sızdırılan görsellerle bağdaşmayan bir tasarım ile karşımıza çıkan Galaxy Gear, dahili kamera ve hoparlöre sahip. Samsung Şefi JK Shin’e göre dünya çapında yeni bir moda ikonu olacak ürün ile kullanıcılar arama yapabilecek, gelen aramaları yanıtlayabilecek, kısa mesaj bildirimleri alabilecek ve fotoğraf çekebilecek. Başlangıçta 70 adet üçüncü parti uygulama ile gelecek olan Galaxy Gear, Galaxy akıllı telefon ve tabletlerin tamamlayıcı bir parçası olacak. Akıllı saatin teknik özellikleri internet sızdırılan bilgilerden farklı değil. 1.63 inç 320x320 AMOLED ekrana sahip cihaz, 1.9 megapiksel çözünürlüğünde otomatik odaklama özellikli, 10 saniyeye kadar 720p kalitede videolar çekebilen kameraya sahip. 800MHz hızında çalışan işlemci ve 512MB RAM’den gücünü alan akıllı saat, 4GB dahili depolama alanına sahip.

Akıllı telefonlarımızda kullandığımız Find My Device ve Otomatik Kilitleme özelliği bulunan Samsung’un yeni giyilebilir cihazın dağıtımına 25 Eylül’de (140 ülkede) başlanacak. Fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Sony Xperia Z1 Resmen Tanıtıldı

Benzer İçerikler

YORUMLAR