Samsung Galaxy Note 2 Resmen Tanıtıldı

Samsung, IFA 2012 kapsamında düzenlediği bir etkinlikle Galaxy Note 2isimli yeni akıllı telefonunu tanıttı. Tabfon ya da phablet olarak da anılan ve boyut olarak akıllı telefon ve tablet arasında kalan bu yeni ürün, sahip olduğu güçlü donanımla dikkat çek

Samsung Galaxy Note 2 Resmen Tanıtıldı

Samsung, IFA 2012 kapsamında düzenlediği bir etkinlikle Galaxy Note 2isimli yeni akıllı telefonunu tanıttı. Tabfon ya da phablet olarak da anılan ve boyut olarak akıllı telefon ve tablet arasında kalan bu yeni ürün, sahip olduğu güçlü donanımla dikkat çekiyor.

Galaxy Note II her şeyden öne 5.5 inçlik ekranıyla dikkat çekiyor. HD Super AMOLED teknik özelliklerine sahip ekran, 1280x720 piksellik görüntü sunuyor. Tasarım olarak Galaxy S3’e bir hayli benzeyen yeni Note, 9.4 milimetrelik incelik seviyesi yakalıyor. Cihazda yer verilen donanımın ana unsurlarından biri olan işlemci bölümü oldukça güçlü. Zira bu bölümde Exynos dört çekirdekli 1.6 GHz frekansında işlem yapan işlemci yer alıyor. Bu işlemciye ise 2 GB’lık bir ara bellek (RAM) birimi eşlik ediyor. Cihazın arka bölümünde yer alan 8 MP’lik kamera ile 1080p değerinde tam HD video çekmek mümkün. Ön kısımdaki kamera ise 1.9 MP.

Galaxy Note 2, Android 4.1 Jelly Bean sürümü ile kullanıcılara sunulacak. Google Android’in bu son işletim sistemi ile var olan güçlü donanım birleşince ortaya üstün bir mobil ürün performansı çıkması bekleniyor.

Gelişmiş S Pen aksesuarı ve S Note gibi yenilenmiş yazılımlarla bir akıllı telefon ile ne kadar ileri düzey iş, eğitim ve ofis çalışmaları yapılabileceğiniz bu ürünle görebileceğiz. Zira ürünün S kalemi ve bu kalemle son derece tümleşik çalışan yazılımları ile ihtiyaca yönelik birçok çalışmayı yapmak, notlar almak gibi eylemler gerçekleştirilebilir.

16, 32 ve 64 GB depolama sürümleri ile satışa sunulacak üründe 3100 mAh kapasiteli batarya yer alıyor.

Galaxy Note 2, Ekim ayıyla birlikte Avrupa, Asya ve Orta Doğu pazarlarında satışa sunulaca.

Samsung Galaxy Note 2 İncelemesi
Tamindir TV

Samsung Galaxy Note 2 İncelemesi

Samsung Galaxy Note 2 kısa zamanda en gözde akıllı telefonlardan biri haline geldi. Hem tablet hemde akıllı telefon olma özelliğini taşıyan Samsung Galaxy Note 2'yi teknik özellikleri yönünden ve kullanıcı deneyimi yönünden inceleyip sizlere aktarmaya çalıştık.

YORUMLAR