Samsung Galaxy Note 3, 4 Farklı Versiyonla Gelecek

Samsung Galaxy Note 3'ün piyasaya dört farklı versiyon olarak sürüleceği ve özelliklerinin fark göstereceği belirtiliyor.

Samsung Galaxy Note 3, 4 Farklı Versiyonla Gelecek

Samsung'un elindeki cihaz modeli adetlerini mümkün oldukça fazla tutmaya çalıştığını ve her kesime hitap edebilecek cihazlar yaratmayı sevdiğini biliyoruz ancak en çok eleştiriyi de yine bu özelliğinden dolayı alıyor diyebiliriz. Samsung Galaxy S4'ün piyasaya sürülmesinin ardından cihazın onlarca farklı sürümünü tanıtan Samsung, bu durum nedeniyle cihazı alanlar tarafından oldukça sert bir şekilde eleştirilmişti.

Ancak bu politikasını devam ettireceğinin sinyallerini veren Samsung, Galaxy Note 3 modelini de benzer bir strateji güderek piyasaya süreceğini belli ediyor. Koreli ET News adlı web sitesinin aktardığına göre Galaxy S4'te yapılanın aksine Galaxy Note 3 modellerinde ad değişikliği olmayacak ve hepsi direkt olarak Galaxy Note 3 adı altında satışa sunulacak. Ancak ekran boyutlarında, ekran tiplerinde, kasasında ve kamera donanımlarında farklılıklar olacak olan bu modellerin işlemci, bellek gibi teknik donanımları bir farklılık göstermeyecek.

Beklenen sürümlerin ise şu şekilde olmaları bekleniyor:

Versiyon 1: Kaliteli metal kasa, 13 MP kamera ve kırılmaz AMOLED ekran
Versiyon 2: Plastik kasa, 13 MP kamera, standart AMOLED ekran
Versiyon 3: Plastik kasa, 13 MP kamera, LCD ekran
Versiyon 4: Plastik kasa, 8 MP kamera, LCD ekran

Varolan bu versiyonların ekran boyutlarının da birbirinden farklı olması bekleniyor. Son zamanlarda Galaxy Note 3'e dair sızdırılan bilgilerin çok tutarsız olması ve farklılıklar barındırmasının nedenlerinden birisinin bu dört modelin aynı anda hazırlanıyor olması olduğu belirtiliyor.

Nokia 1020'nin detayları belli oluyor

YORUMLAR