Samsung Galaxy Note 3, 6 Eylül'de Tanıtılabilir

Samsung Galaxy S4’ün tanıtılmasıyla birlikte gözlerin Galaxy Note 3 isimli olası cihaza çevrildiğini daha önceki haberlerimizde belirtmiştik. Bununla beraber her hafta düzenli olarak söz konusu yeni cihaza dair bilgi sızıntılarının gerçekleştiği de dikkat

Samsung Galaxy Note 3, 6 Eylül'de Tanıtılabilir

Samsung Galaxy S4’ün tanıtılmasıyla birlikte gözlerin Galaxy Note 3 isimli olası cihaza çevrildiğini daha önceki haberlerimizde belirtmiştik. Bununla beraber her hafta düzenli olarak söz konusu yeni cihaza dair bilgi sızıntılarının gerçekleştiği de dikkatleri çeken bir başka nokta. Tüm bunlar Galaxy Note 3’ün bu yılın sonuna yaklaşmadan tanıtılacağını gösteriyor. Diğer yandan telefonun tanıtım tarihini işaret eden yeni bilgi sızıntıları da mevcut.

13 MP değerinde bir ana kameraya sahip olması beklenen cihazın şu ana kadar sızan teknik özellikleri arasında 1.6 GHz frekansında çalışan yeni bir işlemci gözleniyor. İşletim sistemi sürümününse büyük olasılıkla Android 4.3 olması bekleniyor.

Yılın sonlarına doğru yani eylül ayında gerçekleşecek olan IFA etkinliğinde ürünün tanıtılması öngörülüyor. Almanya’nın Berlin şehrinde, 6 Eylül tarihinde düzenlenecek olan IFA 2013 kapsamında tanıtılması muhtemel Galaxy Note 3 yine S kalem isimli aksesuarla birlikte gelecektir.

Son olarak telefonun sızan model bilgisinin GT-N7200 olduğunu da belirtmeliyizi.

Xbox One Tüm Özellikleri

YORUMLAR