Samsung Galaxy Note 3 de Plastik Gövdeli Olacak

Samsung Galaxy Note 3'te de klasik çizginin bozulmaması ve plastik ile gövde tasarımına devam edilmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 3 de Plastik Gövdeli Olacak

Akıllı telefonlarda plastik denince her zaman aklımıza Samsung geliyor ve şirket piyasanın metal gövdeler için yaptığı büyük baskılara rağmen hiç bir cihazında plastik kullanma geleneğini bozmuyor ve bu gelenek Samsung Galaxy Note 3'te de sürdürülecek. Zira cihazın Galaxy S4'te kullanılan karbon desenli polikarbonat bir gövdeye sahip olacağı neredeyse kesin.

Özellikle hafif, kırılmaz ve arka kapağı çıkarılabilir yapıda olan plastik gövdelerin Samsung tarafından tercih edilmesinin nedenlerinden bir tanesi de daha ince telefonların üretimine imkan tanıması. Metal gövdeli cihazlar her ne kadar daha güzel görünseler de kapağı çıkarma seçeneğinin olmaması, metalin daha ağır ve kalın olması ile esnekliğinin olmaması en büyük sıkıntılar arasında yer alıyor.

Uzun sayılabilecek bir süredir Android işletim sistemi ve plastik telefonlar üreterek Apple'ın en büyük rakipleri arasına girebilen Samsung'un bu başarılı formülü pek de bozmak istemediğini tahmin edebiliyoruz. Zira Apple modeli ile metal gövde kullanarak akıllı telefon satan diğer Android üreticilerden hiç biri Samsung popülaritesini yakalayamamış durumda.

Google'ın yeni video formatı bant genişliği sorununa çözüm olacak

YORUMLAR