Samsung Galaxy Note 3 Resmen Tanıtıldı

Samsung’un Berlin’de düzenlenen Unpacked basın etkinliğinde tanıttığı yeni ürünlerinden birisi de phablet kategorisindeki Galaxy Note 3 idi.

Samsung Galaxy Note 3 Resmen Tanıtıldı

Samsung’un Berlin’de düzenlenen Unpacked basın etkinliğinde tanıttığı yeni ürünlerinden birisi de phablet kategorisindeki Galaxy Note 3 idi. Genişletilmiş ekran, yenilenmiş S Pen, daha hızlı LTE bağlantısı Galaxy Note 3 ile gelen yeniliklerden sadece birkaçı.

Samsung’un yenilenen phableti Galaxy Note 3, 5.7 inç Full HD AMOLED ekrana sahip. 3GB RAM ile çalışan phabletin LTE sürümü 2.3GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemci, 3G sürümü ise 1.9GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemici kullanıyor.

Note 2’ye göre daha ince ve daha hafif olan Galaxy Note 3, Android 4.3 işletim sistemi üzerinde çalşıyor ve 32GB ve 64GB dahili depolama alanına sahip. Ekstra alan isteyen kullanıcılar microSD kart ile 64GB’a kadar ek depolama alanına sahip olabilecek. Cihazın ön yüzünde Akıllı Sabitleme ve LED Flaş özellikli, 1080p kalitede video kaydı (saniye başı 60 kare) yapabilen 13 megapiksel çözünürlüğünde kamera, arka yüzünde video görüşmeleri için kullanılan 2 megapiksel kemarası bulunuyor. Samsung yeni phableti önceki modelden 8.3mm daha ince ve 168 gram ağırlığında.

Tam koruma sağlayan renkli kapaklarla satışa sunulacak Galaxy Note 3, Galaxy Gear ile aynı anda (25 Eylül) piyasada olacak. 

Samsung Galaxy Gear 25 Eylül'de Satışa Sunulacak

YORUMLAR