Samsung Galaxy Note 4'ün İlginç Kamera Özellikleri ve Yetenekleri Paylaşıldı

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 4 için kamera özellikleri ve yetenekleri paylaşıldı.

Samsung Galaxy Note 4'ün İlginç Kamera Özellikleri ve Yetenekleri Paylaşıldı

Samsung'un performans yönünden oldukça başarılı yeni nesil akıllı telefonu Galaxy Note 4'ün çıkmasına çok az bir süre kaldı. Galaxy Note 4'ün çıkış tarihine kadar yeni sızıntılara hazır olalım. Yeni paylaşılan bilgilere göre Galaxy Note 4'ün kamera özellikleri sızdırılmış.

Samsung'un şu haberimizde anlattığımız gibi oldukça performanslı olması bekleniyor. Bu performansın karşılığında kullanıcılarına iyi bir kamera da çıkarmak isung gerçekten sıkı çalışmış. Samsung Galaxy Note 4'ün kamera özelliklerine bakacak olursak oldukça sağlam bir kamera bizleri bekliyor.

Samsung Galaxy Note 4'te ISOCELL teknolojisi kullanılacak ve Sony tarafından geliştirilen 16 MP'lik bir arka kameraya sahip olacak. 16 MP kamera ile sorunsuz bir şekilde 4K video çekimi yapabileceksiniz. 720 ve 1080p kalitesindeki çekimleri rahatlıkla yapabileceğini söylemiyoruz bile. Samsung, Galayx Note 4'te arka kameranın yanı sıra 3.7 MP'lik geniş açılı bir ön kamerayı da bizlere sunacak. Galaxy Note 4'ün bu gelişmiş kamerasını kullanmak oldukça kolay. Fotoğrafın çekmek için telefonu yan tutarak fotoğraf çekebilir veya ekran üzerindeki dokunmatik tuşları kullanabilirsiniz. Fakat telefonunuzu kamera şeklinde tutup kullanırken elinize fiziksel bir tuş gelmeyecek. Tamamıyla sensörlerden oluşan telefon siz elinizi dokunduğunuzda deklanşör olarak algılayarak ve fotoğraf çekecek.

Yeni Galaxy Note 4'ün kamerasında Selfie, Geniş Selfie, Selfie Alarm, HDR, Gif Oluşturucu, Dram, Çift Çekim ve Gelişmiş odaklanma gibi birçok özellik bulunuyor. Bunların dışında onlarca eğlenceli kamera efekti de Galaxy Note 4 ile birlikte geliyor.

Samsung Galaxy Note 4'te kullanılan sistemlere benzeyen popüler kamera uygulamalarını aşağıdaki bağlantı yardımıyla indirebilirsiniz.

Google Chrome Küba'ya Ulaştı

Minecraft Oyuncuları Sabit Disk Üretmeyi Başardılar

Android İçin WeTransfer Uygulaması Yayınlandı

YORUMLAR