Samsung Galaxy Note 5'in Yeni Özellikleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Note 5 yanında 4.100 mAh batarya ve USB Type-C özelliklerini de getiriyor.

Samsung Galaxy Note 5'in Yeni Özellikleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Note 5, merakla beklenen bir phablet. Cihaz ile ilgili yeni bazı özellikler internete sızdırılmaya devam ediyor.

Çin web sitelerinden biri (zol.com.cn) Samsung Galaxy Note 5 hakkında yeni bilgiler sızdırdı. Bu bilgilere göre cihaz sadece 5.9 inç büyüklüğünde dev bir ekranla gelmiyor, yanında 4.100 mAh batarya ve USB Type-C özelliklerini de getiriyor.

Samsung Galaxy Note 5 hakkında web sitesinin iddiaları güçlendirilmiş 6 çekirdekli Exynos 7422 işlemci ve 2K görüntü kalitesini de olacağını söylüyor. Bundan önce Samsung Galaxy Note 5 hakkında, cihazla beraber gelen S-Pen, "Auto-Project" adında bir özelliğe sahip olduğunu da Samsung Galaxy Note 5'in Çok Şaşırtıcı Bir Özelliği Sızdırıldı haberimizde sizinle paylaşmıştık.

Samsung Galaxy Note 5 hakkında çıkış tarihi ile ilgili dedikoduları ise Samsung, Galaxy Note 5 Hakkında Çıkan Söylentileri Yalanladı haberimizle detaylandırmıştık. Samsung yeni Note serisi ile ilgili dedikodulardan sadece çıkış tarihini yalanladı. Diğer özellikler hakkında ise bir yorum yapmadı. İnternete sızan bilgilere göre Galaxy Note 5’in 2K SUPER Amoled ekranı olacağı, hepsi bir arada yongalar taşıyacağı konuşuluyor. ePop çözümü adı verilen ve mobil cihazlarda henüz pek görülmeyen bu sistem modem, CPU, GPU, RAM ve depolamayı tek bir yonga üzerinde toplayacak.

Samsung Galaxy Note 5'in İşi Çok Zor, LG G4 Note ve LG G3 Pro Geliyor

Samsung İkinci Nesil Galaxy Note 5 Edge Serisi Sızdırıldı              

LG G4 Note Geliyor ve Samsung Galaxy Note 5'e Rakip Oluyor: İşte Özellikleri

YORUMLAR