Samsung Galaxy Note 8, Çalışır Halde Test Edildi

Samsung'un yeni cihazı Galaxy Note 8, çalışır vaziyette test edilirken HTML5Test veritabanında ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Note 8, Çalışır Halde Test Edildi

Resmi olarak Eylül ayında Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2017 Telekomünikasyon Fuarı’nda tanıtılması beklenen yeni Samsung Galaxy Note 8, HTML5Test’in veritabanında çalışır halde ortaya çıktı.

Samsung, resmi model numarası SM- N950F olan Galaxy Note 8 cihazının resmi tanıtımından önce cihazı test ederken, çalışır haldeki cihazın test aşaması HTML5Test veritabanında gün yüzüne çıktı. Android 7.1.1 yüklü halde çalışan cihaz, Samsung Internet 5.2 web tarayıcısını çalıştırırken test edildi. Ayrıca test sonucunda cihazın 555 puan üzerinden 488 puan aldığı saptandı.

Tasarım olarak – S Pen hariç – Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus ile aynı çizgileri taşıması beklenen cihazın 6.3 inç Sonsuz Ekran ve Snapdragon 836 veya Exynos 8895 işlemciye sahip olacağı konuşuluyor. 12MP ve 13MP olmak üzere çift arka kamera ile donatılan Galaxy Note 8’in ön kamerası da 8MP olacak. Samsung’un yeni cihazı için ekran-içi parmak izi okuyucu özelliğinin pas geçildiği de konuşulanlar arasında. 1-6 Eylül arasında düzenlenecek olan IFA 2017 etkinliğinde yeni Samsung Galaxy Note 8 ile ilgili tüm detayların netlik kazanması bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 8, Snapdragon 836'lı İlk Akıllı Telefon Olabilir

Samsung, Apple'a Öyle Bir Darbe Vurmaya Hazırlanıyor ki!

YORUMLAR