Samsung, Galaxy Note 8'i Kendi Web Sitesinde Sızdırdı

Samsung, birkaç hafta önce 23 Ağustos'ta Galaxy Note 8'in tanıtacağını doğrulamıştı ancak, telefonun ne zaman ön siparişe koyulacağını belirtmemişti. Geçtiğmiz günlerde Samsung bir yanlışlık yaptı ve resmi sitesinde Note 8'i gösterdi.

Samsung, Galaxy Note 8'i Kendi Web Sitesinde Sızdırdı

Samsung, birkaç hafta önce 23 Ağustos'ta Galaxy Note 8'in tanıtılacağını doğrulamıştı ancak, telefonun ne zaman ön siparişe koyulacağını belirtmemişti. Geçtiğmiz günlerde Samsung bir yanlışlık yaptı ve resmi sitesinde Note 8'i gösterdi.

Sitede yer alan Galaxy Note 8 görüntülerinin, şimdiye kadar sızdırılmış görüntülerden ve konsept tasarımlardan farklı olmadığını anlayabiliyoruz. Yani Samsung, önümüzdeki hafta Galaxy Note 8'i resmen tanıttığında, tasarımı kullanıcıları şaşırtmayacak.

Sitede Samsung Galaxy Note 8'in göründüğü sayfa şu anda kaldırılmış durumda. Sayfaya gitmek istediğinizde "aradığınız sayfa mevcut değil" hatasını alıyorsunuz. 

Ayrıca Evan Blass (@evleaks) tarafından bazı bilgiler ortaya çıktı. Blass, Samsung'un 24 Ağustos'tan itibaren Samsung Galaxy Note 8 için ön sipariş almaya başlayacağını iddia etti ve fiyat etiketinin ise 1000 euro kadar olabileceğini belirtti. Samsung, kullanıcıları Note 8'e teşvik etmek için 256GB microSD kart ve dönüştürülebilir kablosuz şarj cihazı veya Samsung'un 360 derece kamerası arasından kullanıcılarına seçim yapma şansı da sunacak.

Şimdi de Samsung Galaxy Note 4'ler Toplatılıyor!

Google, Samsung'a Yıllık 3,5 Milyar Dolar Ödeyecek

YORUMLAR