Samsung Galaxy Note 8'in Kahverengi Siyah Karışımı Modeli Sızdı

Geçtiğimiz ay Samsung Galaxy S4 ile birlikte Türkiye’de resmen tanıtılan Samsung Galaxy Note 8 isimli cihazın yeni bir renk modeliyle sunulacağı iddia ediliyor. Bu zamana kadar birçok akıllı telefonun çıkmadan önce fotoğraflarını sızdırmayı başaran yabanc

Samsung Galaxy Note 8'in Kahverengi Siyah Karışımı Modeli Sızdı

Geçtiğimiz ay Samsung Galaxy S4 ile birlikte Türkiye’de resmen tanıtılan Samsung Galaxy Note 8 isimli cihazın yeni bir renk modeliyle sunulacağı iddia ediliyor. Bu zamana kadar birçok akıllı telefonun çıkmadan önce fotoğraflarını sızdırmayı başaran yabancı bir mecra tarafından öne sürülen bu iddia aynı zamanda bir fotoğrafla destekleniyor.

Evleaks isimli yabancı mecra akıllı telefonların resmi tanıtımlarından önce elde ettiği ve paylaştığı fotoğraflarıyla biliniyor. Söz konusu sitenin son paylaşımın merkezinde Galaxy Note 8 isimli cihaz var. Yayınlanan fotoğrafa göre ürünün kahverengi siyah karışımı bir renginin satışa çıkarılacağı sonucuna varıyoruz.

Ürünün özelliklerini hatırlayacak olursak 1280x800 piksellik 8 inçlik ekranı bulunan tabletin arka kısmında 5 MP değerinde bir ana kamera yer alıyor. Dört çekirdekli 1.6 GHz frekansında işlem yapan bir işlemcisi bulunan Note 8, Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanıyor. S kalem isimli kalemiyle Note serisinin bir parçası olduğunu belli eden cihaz Samsung’un en iddialı ürünleri arasında yer alıyor.

HTC First'ün Avrupa satışı şimdilik iptal

YORUMLAR