Samsung, Galaxy S III İçin Premium Güncelleme Paketini Duyurdu

Samsung, akıllı telefon piyasasının liderliğine oynayan ürünü Galaxy S3 için özel bir güncelleme pakedi duyurdu. 

Samsung, Galaxy S III İçin Premium Güncelleme Paketini Duyurdu

Samsung, akıllı telefon piyasasının liderliğine oynayan ürünü Galaxy S3 için özel bir güncelleme pakedi duyurdu. "Premium Suite Upgrade" olarak duyurulan güncelleme son Jellybean güncellemesi ile bağlantılı olacak. Güncellemenin yıldızı ise "Page Buddy" olarak adlandıran akıllı bir içerik takip etme sistemi. Page Buddy kullanıcıların davranışlarını takip ederek telefonunuzun bu davranışlara göre tepkiler verebilmesini sağlıyor. Örneğin; telefonunuza kulaklığınızı taktığınızda müzik çalma uygulamanız otomatik olarak açılıyor ve favori şarkılarınızı çalmaya başlıyor.

Bir diğer kullanışlı özellik ise "İçeriksel Menü". Sıkça kullandığınız uygulamalara özel bir panel oluşturarak erişim kolaylığı sağlayacak özellik kullanıcıları sevindireceğe benziyor. Çoklu pencere desteği de güncellemeyle birlikte eklenen özellikler arasında.

Güncelleme Okuma Modu için de kullanışlı değişiklikler getirmekte. Artık yazıtiplerinin boyutunu değiştirebileceğiz. Kilit ekranında Facebook iletilerinizi görmenizi sağlayan "Facebook Lock Ticker" da öne çıkan güzel bir gelişme.

Samsung şu an için güncellemenin çıkış tarihinin ülkeye göre değişim gösterebileceği bilgisini paylaşmış durumda.

Galaxy SIII ve Nokia Lumia 920 karşılaştırmamız için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR