Samsung Galaxy S2 Android 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi Türkiye'ye Geldi

Samsung, Galaxy S2 kullanıcıları için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesini yayınladı.

Samsung Galaxy S2 Android 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi Türkiye'ye Geldi

Samsung, Galaxy S2 kullanıcıları için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesini yayınladı.

Jelly Bean güncellemesi ilk olarak Ocak ayı sonunda İspanya’daki kullanıcılara sunulmuştu. Ardından ABD dâhil olmak üzere dünyanın birçok yerinde indirilebilen Android 4.1.2’nin Türkiye’ye gelişi gecikse de kullanıcılar güncellemeyi aldıktan sonra S2’nin yeni halini çok beğenecek.

Galaxy S2’ye, daha hızlı geçişler ve memnun edici bir performans getirecek olan Jelly Bean ile cihazınız pek çok yeniliğe kavuşacak. Bunlardan ilki, Galaxy S3 ve sonrasında çıkan cihazlarda gördüğümüz Touchwiz Nature arayüzü. Diğeri de Galaxy S2 kullanıcılarının önceki Android sürümünde hiç görmeyip yabancı olduğu akıllı izleme özelliği. Bu özellik sayesinde telefonunuzun ekranı siz ona baktığınız sürece kapanmayacak. Doğrudan arama özelliği ile ekranda görünen bir numarayı hemen arayabileceksiniz. Bunların yanında Samsung bulut hizmetlerine de kısa yoldan erişebileceksiniz. Güncelleme telefonunuza ilk geldiğinde göreceğiniz bir yenilik de temel ve kolay mod olmak üzere 2 farklı ana ekran modu. Başlangıç aşamasında kolay modu kullanmanızı öneririz. Son olarak da Google tarafından sunulan, günlük hayatınızda Android cihazınızdan daha çok yararlanmanızı sağlayacak Google Now hizmetini Jelly Bean’in gelişiyle kullanmaya başlayacağınızı belirtelim.

Güncellemeyi hemen Android cihazınızda Ayarlar > Cihaz hakkında > Yazılım Güncelleştirme > Güncellemeleri Denetle bölümünden indirebilirsiniz. Cihazınız bu işlem sırasında kendini birkaç kez yeniden başlatacaktır. 

HTC One, Samsung Galaxy S4'ün Gerisinde Kalıyor

YORUMLAR