Samsung Galaxy S2 Plus Göründü

Samsung’un bir önceki amiral gemisi olan Samsung Galaxy S2’nin yenilenmiş modeli olarak piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy S2 Plus ilk kez görüntülendi. Bir mobil cihaz sitesi tarafından fotoğrafı internete düşen Galaxy S2 Plus’ın orijinal Galaxy

Samsung Galaxy S2 Plus Göründü

Samsung’un bir önceki amiral gemisi olan Samsung Galaxy S2’nin yenilenmiş modeli olarak piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy S2 Plus ilk kez görüntülendi. Bir mobil cihaz sitesi tarafından fotoğrafı internete düşen Galaxy S2 Plus’ın orijinal Galaxy S2’den pekte farklı bir tasarıma sahip olduğu söylenemez.

Cihazın fiziksel görünümünde değişikliğe gidilmemiş olsa bile cihazın teknik özelliklerinin oldukça geliştirildiğini söylemek mümkün. Amiral gemisi niteliğinde olmasa da Samsung’un bu tür atılımlar yaparak bu tür cihazları piyasa sunması akıllı telefon sahibi olmak isteyen kullanıcılar için alternatif niteliği taşımakta.

Samsung Galaxy S2 Plus, GT-I9105 kod adı ile anılmakta ve cihazın eski Exynos işlemcisinden çok daha güçlü ve yeni üretim bir işlemci ile gelmesi bekleniyor. Samsung Galaxy S2 Plus’ın 4.3 inç büyüklüğünde bir ekranı ve 8 megapiksellik arka ve 2 megapiksellik ön kamerası bulunacak. Bu cihazın ne zaman ve hangi fiyattan satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

YORUMLAR