Samsung Galaxy S23'ün Depolama Alanı Belli Oldu: 128 GB'a Elveda!

Samsung Galaxy S23'ün lansmanına oldukça az bir süre kaldı ve serideki telefonların depolama alanı ortaya çıktı. İşte detaylar!

Samsung Galaxy S23'ün Depolama Alanı Belli Oldu: 128 GB'a Elveda!

Samsung Galaxy S23'ün lansmanına 1 ay kadar bir süre kaldı ve telefonun pek çok özelliği yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Söylenti değirmeninden gelen son haber, serideki üç modelin depolama alanının geçen yıla kıyasla 128 GB'dan değil 256 GB'dan başlayacağı yönünde.

Bu haber, sızıntılarıyla ünlü Ahmed Qwalder'den geliyor ve serinin Ultra modelinin ise 512 GB ve 1 TB yerleşik depolama ile sunulacağını öngörüyor.

Ayrıca Galaxy S23 ve Galaxy S23 Plus için 8 GB RAM ve Galaxy S23 Ultra için 12 GB RAM'den bahsediliyor ancak önceki sızıntılar Ultra telefonun 8 GB RAM'li bir versiyonunun da yolda olduğuna işaret ediyordu.

Samsung Galaxy S23, Minimum 256 GB Depolama ile Geliyor

Bu yılki Galaxy S22, Galaxy S22 Plus'ta olduğu gibi 128 GB veya 256 GB dâhili depolama alanı ile sunuluyor. Galaxy S22 Ultra'ya geldiğimizde ise 128 GB, 256 GB, 512 GB veya 1 TB depolama alanı karşımıza çıkıyordu.

Bu son sızıntıdan, 128 GB seçeneğinin her üç telefon için de kaldırılacağı ve başka bir seçenek eklenmeyeceği görülüyor. Bu da fiyatı aynı kaldığı takdirde kullanıcıların ekstra fiyat ödemeden bu yıl daha yüksek depolama alanı bulunan bir telefona sahip olabilecekleri anlamına geliyor.

Buradaki asıl merak edilen nokta 128 GB'ın bile günümüzde fazlasıyla yeterli olduğu noktada en az 256 GB seçenek sunmanın ne kadar mantıklı olduğu yönünde. Yine de bu kararı Galaxy S23 lansmanı sonrasında kullanıcılar verecek.

Samsung Galaxy S23 Serisinin Pil Kapasitesi ve Şarj Hızı Belli Oldu
TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy S23 Serisinin Pil Kapasitesi ve Şarj Hızı Belli Oldu

Samsung'un Galaxy S23 serisini gelecek yılın ilk haftalarında piyasaya sürmesi bekleniyor ve telefon hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkaran söylentiler ve iddialar artmaya devam ediyor.

Samsung, iPhone 14'ün Sevilen Özelliğini Galaxy S23'e Getiriyor
TEKNOLOJİ

Samsung, iPhone 14'ün Sevilen Özelliğini Galaxy S23'e Getiriyor

Samsung, uydu iletişimini akıllı telefonlara getirmeyi planlamasıyla birlikte bir kez daha Apple'dan ilham almaya ve Amerikan şirketinin izinden gitmeye hazır görünüyor.

YORUMLAR