Samsung Galaxy S23'ün Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Samsung Unpacked etkinliği tarihi resmen açıklandı. Samsung Galaxy S23 serisi ilk defa tasarımıyla beğeniye sunuldu. İşte detaylar!

Samsung Galaxy S23'ün Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Akıllı telefon alanında Apple lansmanı ile birlikte genellikle en çok beklenen etkinliklerden olan Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi belli oldu. Bugün şirket tarafından gelen açıklamada Galaxy Unpacked etkinliğinin 1 Şubat'ta gerçekleşeceği belirtildi.

Etkinlikte Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra modelleriyle birlikte Galaxy Buds 2 Live ve Galaxy Watch 6 gibi ürünlerin tanıtılması bekleniyor.

Samsung Galaxy S23'ün Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Galaxy S23 Tasarımı Resmi Olarak Ortaya Çıktı

Merakla beklenen Galaxy S23 ailesinin tasarımı, geçtiğimiz haftalarda birçok kez sızdırılmıştı. Bugün şirketin yaptığı tanıtımla birlikte cihazın tasarım detayları da kesinleşmiş oldu.

Galaxy S23 ailesinde 5 ve 3 kameralı düzenle karşılaşıyoruz. Ayrıca Galaxy S23 Ultra'da Android dünyasının güncel en güçlü işlemcisi olarak görülen Snapdragon 8 Gen 2'nin yer alacağı da gelen duyumlar arasında.

Galaxy Unpacked etkinliği, 1 Şubat tarihinde firmanın resmi YouTube hesabından takip edilebilecek.

Samsung Galaxy S23 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Samsung Galaxy S23 Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy S23 özellikleri, çok sayıda kişi tarafından en fazla merak edilen konuların başında geliyordu. Gerçekleştirilen tanıtımla beraber yeni akıllı telefon modellerinin donanımı ve fiyatı belli olmuştu.

YORUMLAR