Samsung Galaxy S3 için Android 4.1 Jelly Bean Yayınlandı

Samsung Galaxy S3'ün Polonyalı sahipleri artık Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesini telefonlarına yükleyebilir hale geldiler.

Samsung Galaxy S3 için Android 4.1 Jelly Bean Yayınlandı

Güney Kore'li cep telefonu üreticisi Samsung sonunda amiral gemisi telefonu Galaxy S3 için Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesini yayınlamaya başladı. Şimdilik güncellemeyi ilk alanlar Polonyalı kullanıcılar oldu.

Hırvatistan, Makedonya ve Sırbistanlı kullanıcıların da güncellemeyi Kies vasıtasıyla indirebildikleri söyleniyor.

Ne yazık ki kullanıcılar henüz güncellemeyi OTA üzerinden indiremiyorlar, bu bakımdan Kies'in kullanılması şimdilik mecburi tutulmuş.

282.5 MB büyüklüğünde olan güncellemenin Google'ın bahsettiği bütün yenilikleri içerdiği bildirildi.

Özellikle "Project Butter" sayesinde cihazın artık çok daha hızlı ve akıcı olduğu belirtiliyor. Bunun yanında yeniden organize edilen ayarlar menüsü, yenilenmiş bilgilendirme çubuğu ve boyutlandırılabilir pop-up video izleme özelliği de dikkat çekenler arasında.

PDA I9300XXDLIB CSC I9300OXFDLI1 MODEM I9300XXDLIB kodlarına sahip olan güncelleme beraberinde çok konuşulan Google Now özelliğini de getiriyor.

Tahmin edildiği üzere Samsung güncellemeyi kullanıcılara parça parça sunacak. Yani bazı kullanıcılar güncellemeyi diğerlerinden daha geç tarihlerde alacaklar. Her ne kadar kötü bir durum olsa da Ekim ayından önce güncelleme gelmeyeceğini belirten Samsung'un daha erken hamle yapması sevindirici.

YORUMLAR