Samsung Galaxy S3 Yenilenecek

Yeni bir iddia ile Samsung Galaxy S3 tekrar gündemde. Samsung’un büyük bir başarı yakalayan ve 40 milyon barajını aşıp muazzam bir satış rakamına ulaşan bir önceki amiral gemisi Galaxy S3’ün desteği kesilmeyecek. Söylentilere göre Samsung bu cihazı günce

Samsung Galaxy S3 Yenilenecek

Yeni bir iddia ile Samsung Galaxy S3 tekrar gündemde. Samsung’un büyük bir başarı yakalayan ve 40 milyon barajını aşıp muazzam bir satış rakamına ulaşan bir önceki amiral gemisi Galaxy S3’ün desteği kesilmeyecek. Söylentilere göre Samsung bu cihazı güncellemeyi düşünüyor.

Cihazın güncellenip yeni özellikler ile yenilenmesinin dışında Samsung Galaxy S3 Plus adında yeni bir S3 modelini tanıtması bekleniyor. Şimdilik bir söylenti olan bu durum için Samsung Galaxy S3 kullanıcıları oldukça heyecanlı bir bekleyiş içinde, çünkü güncellenmesi gündemde olan cihaza gelecek olan özellikler arasında Galaxy S4 ile tanıtılan Smart Pause ve Smart Scroll özellikleri de bulunuyor.

Sürekli olarak güncel tutulacak olan cihaza olan desteğinde kesilmemesi bekleniyor. Android 4.2.1 Jelly Bean güncellemesinin dağıtılması ile Samsung Galaxy S3 bahsi geçen yeni özelliklere sahip olacaktır. Ayrıca batarya konusunda da yeniliğe gidilecek cihaz için Samsung’un, Galaxy S3’e 2400 mAh’lik bataryaları satışa sunması bekleniyor.

YORUMLAR