Samsung Galaxy S3'e Jelly Bean Güncellemesi Haftaya Geliyor

Samsung Galaxy S3 Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini gelecek hafta içerisinde alacak. Gücüne güç katacak olan cihaz Samsung'un prestijini korumaya devam edecek.

Samsung Galaxy S3'e Jelly Bean Güncellemesi Haftaya Geliyor

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S3 10 milyon satış barajını geçtiğimiz ay aşmıştı ve hızlı bir şekilde satışlarını artırmaya devam ediyor.

Samsung’un hiçbir telefonuna daha önce vermediği düzeyde bir önem verdiği Galaxy S3 Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini de diğer akıllı telefonlarına nazaran çok hızlı bir şekilde almış olacak. Piyasadaki hakimiyeti yakalama fırsatını Galaxy S3 ile elde eden Samsung ürününün prestijini koruyabilmek için elini bu sefer çabuk tutuyor.

Geçtiğimiz haftalarda deneme sürümlerinden birinin internete düşmesiyle kimi kullanıcılar zaten Jelly Bean’i deneme fırsatı bulmuşlardı.

Gelecek hafta New York’ta düzenlenecek olan ve Galaxy Note 2’nin tanıtılacağı etkinliğin ardından Android 4.1 Jelly Bean güncellemesinin de Kies ve OTA aracılığıyla Galaxy S3’lere gelmesi konuşulan bilgiler arasında yer alıyor.

Güncellemeyle birlikte Samsung Galaxy S3’ün gücüne güç katacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR