Samsung Galaxy S4 Dokunmadan Kontrol Edilebilecek

Samsung Galaxy S4 hakkında çıkan dedikodulara bir yenisi daha eklendi ve cihazın dokunmadan kontrol edilebileceği söyleniyor.

Samsung Galaxy S4 Dokunmadan Kontrol Edilebilecek

Samsung Galaxy S4’ün giderek kızışan akıllı telefonlar rekabetinde öne geçebilmek için kendine özel ve daha önce yapılmamış bazı özelliklere sahip olacağını beklemek çok da yanlış sayılmaz. Ancak teknoloji dünyasında cihaz için yepyeni ve rekabette Samsung’u çok daha öne çıkaracak bir söylenti fısıldanmaya başladı bile.

Koreli web sitesi Ddaily’nin haberine göre Galaxy S4’te Atmel şirketinin ürettiği maXTouch S bulunacak ve bu kontrolcü sayesinde ekrana dokunmadan da bazı işlemler gerçekleştirilebilecek. Bunlar arasında telefonları cevaplama, pencereler arasında geçiş yapma gibi kullanışlı olabilecek özellikler yer alıyor. 

Şimdilik konu sadece bir dedikodu seviyesinde kalsa da Samsung bunu hayata geçirebilirse diğer akıllı telefon üreticilerinin de onu takip edeceğinden hiç şüphe yok. Yeni Gorilla Glass ekranlar ile birlikte dokunmatik teknolojinin dokunulmayan teknoloji ile desteklenmesi hem kullanım kolaylığı sağlayacaktır hem de çok daha uzun ömürlü ekranların yolunu açacaktır.

Alev alan telefon sahibini yaktı!

YORUMLAR