Samsung Galaxy S4 Nisan'da S Pen ile Gelecek

Samsung'un beklenen amiral gemisi Galaxy S4'ün Nisan ayında S Pen ile birlikte tanıtılacağı sızdırıldı.

Samsung Galaxy S4 Nisan'da S Pen ile Gelecek

Samsung’un akıllı telefonlarda elde ettiği büyük başarıyı dünyada duymayan kalmamıştır. Google’ın Android mobil işletim sistemi ile gücüne güç katmaya devam eden Samsung, piyasaya sürdüğü Galaxy S3 ve Note 2 gibi amiral gemisi cihazları sayesinde gerçek bir popülerlik yakaladı ve daha düşük bütçeli kullanıcıları da unutmayarak onlar için onlarca modeli de sundu.

Amiral gemisi ürünlerinin yarattığı güçlü algıyı 2013’te çıkacak modellerinde de sürdürmek isteyen Samsung şimdilik ürüne dair herhangi bir açık vermemiş olsa da teknolojiyi takip eden web siteleri ve oluşumlar elde edebildikleri tüm dedikodu ve sızdırılan bilgileri bulmaya çalışıyorlar.

Hatta Samsung Galaxy S4’ün barındıracağı özellikler için sahte bir konsept tasarım videosu bile yayınlanmış durumda.

Samsung Galaxy S4 Konsept Tasarımı
MOBİL

Samsung Galaxy S4 Konsept Tasarımı

Samsung Galaxy S4 herkes tarafından merakla beklenirken Rus tasarımcı grubu Rozetked cihaz için kendi fikirlerine göre bir tanıtım filmi hazırladılar.

Bütün bu dedikodulara bir yenisi daha eklendi ve bu sefer de Galaxy Note 2’de bulunan S Pen’in Galaxy S4 için de düşünüldüğü çeşitli kaynaklarda yer aldı. Galaxy S3’te bulunan 4.8” ekranın yerine 5” bir ekran barındırması beklenen Galaxy S4’ün biraz daha kalın olacağına dair de bilgiler mevcut.

S Pen ile güçlendirilmiş bir Galaxy S4’ün halefi S3’e göre çok daha büyük başarı elde etme potansiyeli mevcut ve Samsung’un bu konuda ciddi bir çalışma gerçekleştirdiği biliniyordu. Ancak sızdırılan bu bilgilerle birlikte çok az da olsa bir kesinlik elde edilmiş durumda.

BlackBerry 10'da video chat özelliği yer alacak

YORUMLAR