Samsung Galaxy S4 Türkiye Tanıtımı Yarın

Samsung Electronics, merakla beklenen akıllı telefonu Galaxy S4’ü 24 Nisan sabahı tanıtacak.

Samsung Galaxy S4 Türkiye Tanıtımı Yarın

Samsung Electronics, merakla beklenen akıllı telefonu Galaxy S4’ü 24 Nisan sabahı tanıtacak.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı SungYong Hong, yeni akıllı telefonu S4’ü yarın Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilecek basın toplantısında tanıtacak. Sabah 10:00’da başlayacak bu toplantıyı Tamindir mobil editörü Onur Şendere sizler için izleyecek ve cihaza yönelik ilk izlenimlerini aktaracak.

Samsung Galaxy S4, hatırlanacağı üzere ilk kez New York’ta tanıtılmıştı. Bu tanıtımı sizlere canlı olarak aktarmıştık: Samsung galaxy S4 Lansmanı Tamindir Canlı Yayını

Galaxy S4, barındırdığı Exynos 5 yonga seti ve bu yonga setinde yer alan 8 çekirdekli işlemci ile konuşuluyor. Bu işlemcilere 2 GB değerinde bir RAM birimi eşlik ediyor. Cihazın fiziksel özelliklerinin de son derece ilgi çektiği kesin. Zira S4 136.6 x 69.8 x 7.9 milimetrelik boyutlara sahip ve 7.9 milimetrelik incelikle sadece 130 gram. 4.99 inçlik Super AMOLED ekran bulunduran cihaz 1080p full HD özellikte. Bunun yanı sıra S4’te Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi yer almakta. Telefonun arka kamerası 13 MP değerinde iken, ön kamerası 2 MP değerinde. Kameraya eşlik edecek Dual Shot / Dual Recording/ Dual Video Call, Drama Shot, Sound & Shot, 360 Photo, Cinema Photo, Eraser, Night, Best Photo, Best Face, Beauty Face, HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports gibi yazılımları da unutmamak gerek. Bu heyecan verici cihaz 16, 32 ya da 64 GB olmak üzere üç farklı depolama seçeneğiyle gelecek. 

Google'dan 23 Nisan'a Özel Doodle

YORUMLAR