Samsung, Galaxy S4'e Yeni Renk Seçenekleri Ekleyecek

Samsung’un muhteşem özellikleri ile piyasada yerini alan yeni amiral gemisi niteliğindeki akıllı cihazı Samsung Galaxy S4’e yeni renk seçenekleri eklenecek. Şu an için hangi renk seçeneklerinin ekleneceği konusunda kesin bir bilgi bulunmazken tahminler h

Samsung, Galaxy S4'e Yeni Renk Seçenekleri Ekleyecek

Samsung’un muhteşem özellikleri ile piyasada yerini alan yeni amiral gemisi niteliğindeki akıllı cihazı Samsung Galaxy S4’e yeni renk seçenekleri eklenecek. Şu an için hangi renk seçeneklerinin ekleneceği konusunda kesin bir bilgi bulunmazken tahminler her zaman olduğu gibi mevcut.

 

24 Nisan tarihi ile ülkemizde de 1999 TL etiket fiyatı ile satışa çıkacak olan Samsung Galaxy S4’ün şu an için sadece iki renk seçeneği bulunuyor. Samsung Galaxy S3 ile hayatımıza giren beyaz ve çakıl mavisi aynı zamanda Samsung Galaxy S4’ün de iki ana renk seçeneği oldu. Galaxy S3’e sonradan renk seçenekleri sunan Samsung’un aynı hamleyi yeni amiral gemisi Galaxy S4 içinde uygulayacağı konuşuluyor.

Tahminlere göre eklenecek renkler arasında daha önce Galaxy S3’e eklenen, kırmızı, kahverengi, siyah gibi renklerin bulunacağı hatta daha fazlasının olacağı söyleniyor. İlerleyen günlerde cihaza eklenecek olan yeni renkler ortaya çıkacaktır.

PlayStation 4'ün Çıkış Tarihi için Yeni Bir İpucu

YORUMLAR