Samsung Galaxy S4'ün Tamiri HTC One'a Kıyasla Çok Kolay

Samsung Galaxy S4'ün en büyük rakibi HTC One'a göre çok daha kolay parçalara ayrılabildiği ve tamir etmesinin kolay olduğu açıklandı.

Samsung Galaxy S4'ün Tamiri HTC One'a Kıyasla Çok Kolay
Samsung Galaxy S4 Parçalara Ayırma Videosu

Samsung Galaxy S4 ve HTC One son dönemin en çok dikkat çeken akıllı telefonları. Özellikle yüksek performansı ve yazılımındaki ayırt edici özelliklerle öne çıkan Samsung Galaxy S4'ün, HTC One karşısında avantaj elde ettiği bir nokta daha TechnoBuffalo teknoloji blogu tarafından ortaya çıkarıldı: Tamir edilebilirlik.

 

Daha önce HTC One'ı Tamir Etmek Neredeyse İmkansız adlı haberimizde sizlere HTC One'ın içini açmanın ve parçalarına ayırmanın neredeyse imkansız olduğunu duyurmuştuk. Samsung Galaxy S4 ise tam tersi bir şekilde çok kolayca açılabiliyor, tamir edilebiliyor ve yeniden söküldüğü gibi takılabiliyor.

Samsung Galaxy S3'ün de bu kolay tamir özelliğine sahip olduğu ancak Galaxy S4'ün onu bile geride bıraktığı belirtiliyor. Zira microSD slotu, SIM slotu ve kamera modülü gibi kolay bozulabilen parçalar neredeyse efor sarfetmeden çıkarılıp değiştirilebiliyor. Ancak ekranın Galaxy Note 2 ve Galaxy S3'e göre biraz daha zor ayrılabildiği de açıklananlar arasında.

Nvidia Tegra 5 ile mobilde PC kalitesini yakalamak mümkün

YORUMLAR