Samsung Galaxy S5 Bugün Ortaya Çıkacak

Samsung Galaxy S5, bugün Barcelona'da düzenlenecek lansmanda ortaya çıkacak.

Samsung Galaxy S5 Bugün Ortaya Çıkacak

Samsung'un Galaxy S serisi uzun yıllardır üst düzey akıllı telefonlar piyasasında en çok tercih edilen ürünleri barındırmaya devam ediyor ve kullanıcılar her yeni model ile daha gelişmiş donanım ve yazılım özelliklerine hemen kavuşabiliyorlar. Şirketin düzenleyeceği lansmanlar da elbette teknoloji meraklıları tarafından heyecanla takip ediliyor ve bu defa Samsung Mobil Dünya Kongresi sırasında lansman düzenleyerek herkesin dikkatini üzerine çekmeyi amaçlıyor.

Barcelona'da düzenlenecek olan Samsung Galaxy S5 lansmanında cihazda tanıtılması beklenen yeni özellikler şu şekilde listeleniyor:

  • Daha büyük ekran boyutu
  • Geliştirilmiş arka kamera
  • Biyometrik fonksiyonlar
  • Göz tanıma yahut parmak izi tanıma
  • İşlemci ve bellek arttırımı
  • Dayanıklı kasa

Galaxy S5'in bir kaç yazılım ve donanım özelliğine ek olarak tabii ki Android'in en son sürümü ile birlikte geleceğine de şüphe yok. Galaxy S4'ün beklenenden biraz daha zayıf olarak gelmesine benzer bir durumun bu defa gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum.

Tabii ki etkinlikte Galaxy Gear'ın yeni sürümünün de karşımıza çıkması muhtemel görünüyor. Şimdilik bu konuda bir bilgi mevcut değil ancak yeni Galaxy Gear'ın tanıtımı yeni Galaxy Note cihazının lansmanına da kalabilir.

Üst düzey akıllı telefon pazarının pek çok ülkede neredeyse doyma noktasına ulaşması nedeniyle üreticilerin bundan sonra daha sert stratejiler güdecekleri ve cihazlarını diğer cihazlardan ayrıştıracak daha önemli özelliklere imza atacakları bir gerçek. Etkinliğe dair kısa bir tanıtım videosunu da aşağıda izleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy S5'e Geri Sayım Başladı
MOBİL

Samsung Galaxy S5'e Geri Sayım Başladı

Samsung'un gelmiş geçmiş en başarılı akıllı telefon serisi Galaxy S'in yeni üyesi bugün karşımıza çıkacak ve Barcelona'da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi'nde tüm dünyaya duyurulacak.

iOS 7.0.6 yayınlandı

YORUMLAR