Samsung Galaxy S6 Mini Perakende Sitesinde Ortaya Çıktı

Samsung'un gizli bir şekilde geliştirmeye çalıştığı telefonu Galaxy S6 Mini ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S6 Mini Perakende Sitesinde Ortaya Çıktı

Samsung'un başarılı cihazlarından Galaxy S6 ailesine önümüzdeki günlerde yeni bir model daha katılabilir. Çünkü Kore’li şirketin gizli bir şekilde geliştirmeye çalıştığı telefonu S6 Mini ortaya çıktı.

Samsung amiral telefonunu tanıttıktan sonra "mini" ismini taşıyan diğer telefonlarını da belirli aralıklarla satışa sunuyor ve her yeni modelinde eksiksiz olarak bu adımları uyguluyor. Samsung'un Galaxy S6 serisi için de resmi bir açıklama yapılmamıştı ama mini versiyonunun çıkacağını biliyorduk. Çok geçmeden Arap Emirliklerine ait bir perakende sitesinde Samsung Galaxy S6 Mini'nin özellikleri göründü.

Perakende sitesinin paylaştığı bilgilere göre Galaxy S6 Mini, 4.6 inç boyutunda Super AMOLED bir ekrana sahip olacak. Telefonun ekranının yanı sıra dahili depolama alanı 16 GB boyutunda ayırılırken RAM konusunda da cömert davranılmış. 2GB RAM'i bulunan Galaxy S6 Mini, parmak izi tarayıcısına ve 15 MP arka kameraya da sahip. Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemiyle çalışacak olan Samsung'un yeni telefonu oldukça başarılı gözüküyor.

Henüz fiyatı açıklanmamasına rağmen kullanıcılardan 3.322 kez yıldız alan telefon satış rakamlarını yukarılarda tutacak gibi görünüyor. Bu arada telefonla ilgili Samsung tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.

Samsung'dan 550 Milyon Dolar Alan Apple'ın Gözü Hala Doymadı!

Samsung Galaxy S7 ve S7 Plus Kılıfları Gün Yüzüne Çıktı 

YORUMLAR