Samsung Galaxy S6 Satışları Dev Bir Partiyle Bu Gece Başlıyor

Samsung Galaxy S6'lar İstanbul Boğazı'nda görkemli bir lansman ile satışa sunulmaya başlanıyor.

Samsung Galaxy S6 Satışları Dev Bir Partiyle Bu Gece Başlıyor

Samsung, yeni amiral gemileri olan Galaxy S6 ve S6 Edge modellerini bu akşam İstanbul Boğazı Suada'da görkemli bir lansman ile satışa sunmaya başlıyor. Dünyanın belli noktalarında da mağazaların önünde kuyruklar oluşuyor.Galaxy S6 ve S6 Edge, bu akşam Türkiye'de dahil 20 farklı ülkede satışa çıkıyor. Samsung Türkiye, yeni modellerinin lansmanını bu akşam, İstanbul Boğazı Suada'da gerçekleştiriyor. Kenan Doğulu'nun katılacağı etkinlikte, davetliler boğazın üzerinde yürüme ayrıcalığını da yaşayacaklar.

Dünyanın bazı noktalarında mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Samsung Galaxy S6 için beklenen ilginin yavaş yavaş gerçekleştiği gelen haberlerden belli oluyor.  Aşağıdaki resim Rotterdam’da insanların Samsung S6 serisi, için şimdiden kuyruğa girdiğini gösteriyor.

Öte yandan bazı mağazalarda satışlar başladı bile. Aşağıdaki resim yine Rotterdam'da Samsung’ların raflara yerleştiğini ve halka kutularının gösterildiğini saptamış.

Bu arada Türkiye’de Samsung'un yeni amiral gemileri bu akşam partiyle eş zamanlı olarak piyasaya sunulacak. Suada’nın önünde belli bir kalabalığın toplandığı haberleri geliyor.

Samsung Galaxy S6 Edge Basın Fotoğrafları

Samsung Galaxy S6 Basın Fotoğrafları

Samsung Galaxy S6 veSamsung Galaxy S6 Edge Resmi Tanıtım Videosu

YORUMLAR