Samsung, Galaxy S6 Serisinin En Büyük Sorununa Çare Buldu mu?

Samsung, Galaxy S6 serisinde ortaya çıkan RAM sorunuyla ilgili bir yama yayınlanmış olabilir.

Samsung, Galaxy S6 Serisinin En Büyük Sorununa Çare Buldu mu?

Samsung Galaxy S6 serisi telefonları satın alanlar geçtiğimiz günlerde bir RAM sorunu yaşadıklarını ifade etmişlerdi. Samsung bu sıkıntının nereden kaynaklandığını bulmuş ve çözüm üzerinde çalıştığını söylemişti.

5 Mayıs tarihinde Samsung Galaxy S6 Serisinde Kriz: Samsung Bir Hatayı İtiraf Etti haberimizde, Samsung Galaxy S6 serisinde rahatsız edici bir arızadan bahsetmiştik.

Samsung bu sorunu gidereceğini Facebook sayfalarından yaptığı gönderilerle tüketicilerle paylaşmıştı. Samsung geçtiğimiz gün küçük bir yama yayınladı. G920FXXU1AODG yazılım kodlu bu güncellemenin açıklamasında RAM sıkıntısını giderip gidermediği yazmıyor. Yamayı indirenlerden geri dönüş bekleniyor.

Yamanın dosya ağırlığı 138.32 MB kadar. Yama, Avrupa’da yayınlandı ve yavaş yavaş Galaxy S6 sahiplerine ulaşıyor. Samsung bu yamayı daha kararlı uygulama hizmetleri için yayınladığını sitesinde duyurdu. Ancak RAM sorununa hiç değinmedi. Öte yandan Samsung Android 5.0.2 Lollipop sürümü üzerinde de her hangi bir performans düzenlemesi yapıp yapmadığını da açıklamıyor. Uygulama ile ilgili tek yaptığı açıklama, Samsung Galaxy S6 serisinin daha kararlı uygulama tecrübesi sunmasına yönelik.

Eğer RAM sorunu devam ederse Samsung’un bir yama daha yayınlaması kaçınılmaz. 

Samsung, Galaxy S6 Edge Reklamlarında Apple'ı Taklit Etmeye mi Başladı?

Yenilmezler Koleksiyonu Çıkarmaya Hazırlanıyor

YORUMLAR