Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Modellerine RAW Desteği Geliyor

Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerine gelecek olan Android 5.1.1 Lollipop güncellemesiyle beraber cihazlar RAW desteğine sahip olacaklar.

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Modellerine RAW Desteği Geliyor

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için beklenen Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi, yeni amiral gemilerinin kameralarına üstün özellikler katacak.

Akıllı telefonların kameraları o kadar hızlı gelişti ki, profesyonel fotoğraf makinelerinin pabucunu şimdiden dama attı desek yeridir. Piyasadaki en iyi kameralardan birine sahip olan Galaxy S6 ve S6 Edge modelleri için beklenen güncelleme, çıtayı iyice yükseltecek gibi görünüyor. Cihazların kamera modüllerinin iyi olmasının yanında, kamera yazılım desteğinin de çok önemli olduğunun farkında olan Samsung, Android 5.1.1 Lollipop güncellemesine entegre edilecek bir kamera desteği yayınlayacak.

Yeni kamera desteğiye birlikte RAW desteğine sahio olacak akıllı cihazlar, bunun yanında çekim hızını ayarlama gibi seçeneklere de sahip olacak. LG G4’ün RAW desteğiyle birlikte gelmesi ve ardından One M9 için RAW güncellemesini almasından sonra Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri de RAW desteğine sahip olacaklar. Güncelleme yayınlanır yayınlanmaz, gelişmelerden sizi haberdar etmeye devam edeceğiz. Bizi takipte kalın!

Samsung, Galaxy S6 Edge Reklamlarında Apple'ı Taklit Etmeye mi Başladı?

Android 6.0 Muffin Çoklu Pencere Desteği ile Gelebilir

YORUMLAR