Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Tüketiciye Verdiği Hangi Sözünü Tutmayacak?

Son derece olumlu eleştiriler alan Samsung GAlaxy S6 serisinin tüketiciyi önemli bir konuda yanılttığı tartışılıyor.

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Tüketiciye Verdiği Hangi Sözünü Tutmayacak?

Piyasaya çıkmasına çok az bir süre kalan Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge serisinin tüketiciye verdiği bir sözü yerine getirmeyeceği ortaya çıktı. Son derece olumlu eleştiriler alan S6 serisinin tüketiciyi önemli bir konuda yanıltıp yanıltmadığı üzerinde tartışılıyor.Bütün eleştiriler ve yorumlar Samsung Galaxy S6 serisinin son derece başarılı ve şimdiye kadar üretilmiş en iyi Samsung cihazları olduğu kanısında hem fikir. Ancak tüm incelemeler önemli bir noktayı gözden kaçırdığı konuşuluyor.

Samsung yeni ürünlerinin MWC 2015’te tanıtımını yaparken, minimum sayıda stok program kullanacağını ve hazır programlarla cihazları sıkboğaz etmeyeceğinin sözünü vermişti. Ancak bugün Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge akıllı telefonlarında tam 56 adet bloatware, yani stok program barındıracağına dair bir haber geldi.

Bu durum Samsung’un şimdiye kadar ürünlerine yerleştirdiği en fazla stok yazılım sayısına sahip olan S4 serisini bile 4 uygulamayla geride bırakıyor. Samsung bu uygulamaların çoğunun durdurulabileceğini savunuyor. Fakat yine de bu durum 32 GB depolama alanıyla satılacak olan S6 serisinin, aslında 24 GB olarak kullanıcıya ulaşacağı gerçeğini değiştirmiyor. Bakalım önümüzdeki günlerde Samsung bu tartışamaya nasıl bir boyut kazandıracak?

Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü Fazla Windows Phone için Gelecek

LG G4 Nisan Ayında Gelebilir

Samsung Galaxy S6 Serisi Hakkında Aklınıza İlk Gelen 10 Sorunun Cevabı

YORUMLAR