Samsung Galaxy S6'nın Batarya Ömrü Uzatıldı

Samsung, Galaxy S6'nın batarya sorunun getirdiği güncelleme ile çözdü. Eğer Galaxy S6 yada S6 Edge sahibiyseniz, gelen güncelleme ile batarya ömrünüz uzayacak.

Samsung Galaxy S6'nın Batarya Ömrü Uzatıldı

Samsung, yeni amiral gemisi olan Galaxy S6'nın batarya ömrünü uzatarak kullanıcılardan gelen olumsuz geri bildirimleri bir nebze olsun azaltacak. Son güncelleme ile bunu sağlayan Samsung'un Galaxy S6 model akıllı telefonu bildiğiniz üzere her özelliği ile şu na piyasada bulabileceğiniz en iyi seçeneklerden bir tanesi. Hem özellikleri hem de fiyatı ile dudakları uçuklatan S6, Samsung'un diğer eski model akıllı telefonlarına göre daha düşük bir pil gücüne sahip. Bu nedenle henüz yeni piyasaya çıkış yapan telefonu alan kullanıcılar, önceki akıllı telefon deneyimlere göre daha az dayanan S6 ile sorun yaşayabiliyor.

Galaxy S5 ve Galaxy Note 4'e göre daha kısa pil ömrü olan Galaxy S6 için yayınlanan son güncelleme, S6'nın batarya problemlerini çözerek kullanıcıların cihazı daha uzun kullanabilmesini sağlayacak. Google Play Store üzerinde güncellenen uygulama Samsung Push Service için ister manual isterseniz de otomatik olarak güncelleme gerçekleştirdikten sonra S6 ile yaşadığınız batarya sorunlarının önüne geçebileceksiniz.

Peki bu güncelleme ile Samgung nasıl batarya ömrünü uzattı diye düşünüyorsanız hemen cevaplayayım. Veri kullanımı ve güç tüketimini azaltan Samsung, böylece S6 üzerindeki pil ömrünü uzatmayı başardı. Eğer siz de S6 sahibiyseniz ve bataryanızın çok çabuk tükendiğini düşünüyorsanız bu güncelleme ile uçuk oranlarda olmasa da, belirli bir artış göreceksiniz.

Galaxy S6 Edge için de geçerli olan güncellemeyi yükledikten sonra batarya ömrünüzde uzama olup olmadığını gözlemleyerek düşüncelerinizi bizlerle yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.

Enerjisini Çektiği Fotoğraftan Alan Kamera

YORUMLAR