Samsung Galaxy S6'nın Metal Gövdesi Sızdırıldı

Samsung Galaxy S6'nın metal gövdesi internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy S6'nın Metal Gövdesi Sızdırıldı

Samsung’un merakla beklenen amiral gemisi modeli Galaxy S6, CES 2015 Fuarı’nda belirli ortaklara tanıtılacak ve Şubat veya Mart ayı gibi biz tüketicilerin karşısına çıkacak. Fransız bir kaynaktan paylaşılan yeni görüntüler ise yeni Galaxy’nin metal gövde ile geleceği söylentilerini güçlendirdi.

Fransız site Nowhere Else tarafından paylaşılan görsel Samsung’un Galaxy S6’nın, Galaxy A3 ve Galaxy A5 modelleri gibi plastik yerine tamamen metal kasa ile karşımıza çıkabileceğini gösteriyor. Oldukça kaliteli olan ve farklı açılardan paylaşılan görsellerden yeni Galaxy’nin kamera, anten, hoparlör gibi tüm girişlerini rahatlıkla görebiliyoruz.

Alüminyum kaplı kavisli ekranın yanında Exynos 7420 veya Snapdragon 810 işlemci (Her zaman olduğu gibi telefonun işlemcisi pazardan pazara farklılık gösterecek.), 1440 x 2560 piksel çözünürlüklü 5.2 inç veya 5.5 inç ekran, 16 megapiksel veya 20 megapiksel arka kameraya sahip olması beklenen ve iki farklı modelle karşımıza çıkmaya hazırlanan Samsung Galaxy S6’nın tanıtılacağı gün detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Nvidia Yeni Bilgisayar Teknolojileri ile Geleceğin Arabalarına Hayat Veriyor

YORUMLAR