Samsung Galaxy S6'nın Metal Kasası Olacağı Kesinlik Kazandı

Samsung Galaxy S6'nın yayınlanan son videosu, S6’nın kesinlikle köşesiz ve metal bir kasası olacağını açıklar nitelikte.

Samsung Galaxy S6'nın Metal Kasası Olacağı Kesinlik Kazandı

Samsung her gün yeni bir video yayınlayarak Galaxy S6'yı biraz daha ortaya çıkarmaya devam diyor. Yayınlanan son 46 saniyelik video, S6’nın kesinlikle köşesiz ve metal bir kasası olacağını açıklıyor.Samsung’un resmi Twitter sayfaları yeni viral video ile şenlendi. Bu kez Samsung Galaxy S6'nın kasasının metal olacağı gözler önüne seriliyor. 'Gelecekte metal akışkanlık kazanacak' cümlesiyle başlayan video, 'güzellik daha güçlü görünecek' sözleriyle devam ediyor. Bu da  kasanın çok sağlam olacağı olarak algılanabilir. Son derece akışkan metalik bir sıvının, bir telefona dönüştüğünü izlediğimiz video Galaxy S6’nın metal kasası hakkında sağlam ip uçları içeriyor.

Videoda artık 'sınırların kalktığı' cümlesi önemli. Bu ekran yüzeyinin etrafında artık bir çerçeve olmayacağı şeklinde değerlendirilebilir. Belki de aynı anda tüm dünyada piyasaya çıkacağı şeklinde de algılanabilir. Videonun 0,23 zaman kodunda S6’nın inceliğinin görüntülendiği bir gerçek. Ancak hala cihazın ekran yüzeyi gösterilmiyor. Tam gösterilecekken efektler arasında kayboluyor. Ancak 'yansımalar' sınır tanımayacak' cümlesi, ekranın kesinlikle beklenenden biraz daha büyük ve çerçevesiz olabileceği ihtimalini doğrular nitelikte. 

Samsung Galaxy S6'nın Tanıtım Videosu Yayınlandı

Samsung Galaxy S6’nın Yeni Videosu Bir Çok İpucu Veriyor

Samsung Galaxy S6 Yeni Esrarengiz Bir Tanıtım Videosu Daha Yayınlandı

YORUMLAR