Samsung Galaxy S6'nın Tanıtım Videosu Yayınlandı

Samsung Mobile kurumsal Twitter hesabından yollanan 17 saniyelik bir video klip kamera özelliklerini fısıldıyor.

Samsung Galaxy S6'nın Tanıtım Videosu Yayınlandı

17 saniyelik videodan Samsung Galaxy S6'nın sadece kamerasının ne kadar süper olabileceğini anlayabiliyoruz. Yeni çıkacak olan Samsung S6 hakkında bu tür videoların önümüzdeki günlerde sıkça görünecek gibi duruyor.

Samsung Mobile kurumsal Twitter hesabından yollanan bir twit, 17 saniyelik oldukça karanlık ve manidar. Karanlık bir tünelden aydınlığa çıkışı anlatan video, Samsung Galaxy S6'nın kamerasının çok muazzam olabileceğini anlatmaya çalışırken, yeni Galaxy S6 ile 'tünelin ucunda bir ışık var' mesajı da veriliyor gibi. 

Samsung Mobile kaynaklarından sızan haberlere göre S6'nın kamerası 20 MP olacak. Cihazın ön yüzünde ise 5 MP’lik bir kamera kullanılacağı söyleniyor. Samsung Galaxy S6 tasarımcıları fotoğraf uygulamalarında özellikle Android Lollipop ara yüzüyle ses getirecek değişiklikler yapacağını açıklamıştı.

Gittikçe hırçınlaşan mobil telefon pazarı rekabeti özellikle Samsung açısından çok önem taşıyor. Apple’ın pazarda yeni payını açıklamasından sonra Samsung'un bunun üzerinde bir hamle yapması için Galaxy S6’dan başka bir şansı kalmamış görünüyor. 

Samsung Galaxy S6 Duyuru Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Samsung Galaxy S6 Teknik Özellikleri Ne Olacak?

Samsung Galaxy S6'nın Eğimli ve Düz Versiyonları Çıkabilir

YORUMLAR