Samsung Galaxy S6'nın Üretimini Arttırdı

Samsung beklenilenden çok daha fazla ön satış gerçekleştirdiği Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'lerin teslimatını zamanında yapabilmek için üretim miktarlarını arttırdı.

Samsung Galaxy S6'nın Üretimini Arttırdı

Samsung'un geçtiğimiz hafta tüm dünyaya tanıttığı yeni amiral gemileri Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in ön satışları rekora koşuyor. Samsung'un ve piyasadaki diğer firmaların tahmin ettiğinden çok daha fazla sayıda ön satışı gerçekleşen cihazların zamanında kullanıcıların eline ulaşabilmesi ve istenilen talebi karşılaması amacıyla üretim hızı arttırılıyor.

Korea Times'ın haberine göre Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge ön satışa çıktığından bu yana toplamda 20 milyon cihaz satışı gerçekleşti. Bu rakam Samsung ile birlikte diğer dağıtıcıların sattığı tüm rakamların toplamı. Ön satışa göre oldukça yüksek olan 20 milyon cihaz adedini zamanında karşılayabilmek isteyen Samsung ise cihazların üretim süreçlerini hızlandırdı.

Önümüzdeki Nisan ayının sonuna kadar 4 milyon adedi Galaxy S6 Edge olmak üzere toplamda 13 milyon Galaxy S6  serisi telefon üretmeyi amaçlayan Samsung, böylece ön satış ile cihazları alan kullanıcılarına zamanında cihazlarını teslim edebilecek. Bunun dışında Nisan ayında içlerinde Türkiye'nin de olduğu 20 farklı ülkede aynı anda satışa sunulacak olan Galaxy S6 ve S6 Edge telefonlarının fiyatlarının çok yüksek olmasına rağmen, bu kadar fazla talep görmesi akıllı telefon piyasasındaki herkesi şaşırttı.

Samsung'un kendi hayranlarından gelen talep ile birlikte cihazların şıklığı, performansları ve güçleri ile rakiplerine göre oldukça üstün gözükmesi bu kadar çok ön satış gerçekleşmesinin en büyük sebepleri arasında gösteriliyor.

Siz de Samsung Galaxy S6 yada Galaxy S6 Edge'in teknik özellikleri ve fiyatları hakkındaki görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce diğer firmaların Galaxy S6'ya rakip olarak çıkaracağı cihazları beklemek gerekiyor mu?

WhatsApp Sesli Arama Özelliği Nasıl Kullanılır?

YORUMLAR