Samsung Galaxy S7 Edge İçin Mükemmel Bir Konsept Videosu Yayınlandı

Galaxy S7 Edge için yayınlanan ve resmi olmayan konsept tasarım videosu izleyenlere videonun gerçek olduğunu düşündürtüyor.

Samsung Galaxy S7 Edge İçin Mükemmel Bir Konsept Videosu Yayınlandı

Samsung'un Galaxy serisi için piyasaya çıkarması beklenen Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri için internet üzerinde dönen sızıntı bilgi haberi sayısı sayılamaz hale gelmişken, karşımıza mükemmel bir konsept tasarım videosu çıktı.

Jermaine Smit adlı bir kişinin hazırladığı Galaxy S7 Edge konsept tasarım videosunu izlemeye başladığınızda Samsung'un kendi tanıtım videosu olarak düşünebilirsiniz fakat değil. Son derece profesyonel olarak hazırlanan videoda Galaxy S7 Edge için pek çok detay veriliyor fakat bunların gerçek olup olmadıkları henüz kesin değil.

4 farklı renk ile karşımıza çıkan Samsung Galaxy S7 Edge için 5.5 inç'lik Curved QHD Süper AMOLED ekran kullanılmış. Son derece şık duran cihazın tasarımı ise Galaxy S6'ya göre daha farklı. 12 megapiksellik Britecell kameraya sahip olan Galaxy S7 Edge, 8 megapiksellik de ön kameraya sahip.

Sadece beklenilen tasarımları hayal edebilmek amacıyla geliştirilen bu konsept tasarımdaki Galaxy S7 Edge birebir aynı şekilde piyasaya sürülse sanırım tutar. Lafı çok fazla uzatmadan sizlerle Galaxy S7 Edge için hazırlanmış video ile başbaşa bırakıyorum. Alttaki videonun hemen altında yine aynı kişinin Galaxy S7 için hazırlamış olduğu bir konsept tanıtım videosu daha bulunuyor. Her iki videoyu da izleyerek Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri hakkındaki görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Galaxy S7 Edge Konsept Videosu:

Galaxy S7 Konsept Videosu:

YORUMLAR