Samsung Galaxy S7 ile İlgili Son Dedikodular Kafa Karıştırıyor

Samsung Galaxy S7’nin kamera özellikleriyle ilgili olarak internete düzen son söylentiler “acaba” dedirtiyor.

Samsung Galaxy S7 ile İlgili Son Dedikodular Kafa Karıştırıyor

Samsung Galaxy S7’nin kamera ve ekran özellikleriyle ilgili olarak internete düşen son söylentiler "acaba mı?" dedirtiyor.

İnternette dolaşan son dedikodular Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in kamera çözünürlüğünün 12 megapiksel olacağını iddia ediyor. S7 Edge'den (SM-G935A) sızan AnTuTu test sonuçları da aslında bu doğrultuda ipuçları veriyordu. Kafalar da bu noktada karışıyor. Kamera çözünürlüğünün ilk olarak 2014'ün Galaxy'leriyle sunulmaya başlanan 16MP'den 12MP'e düşmesi, fotoğraf kalitesinin düşüp düşmeyeceği konusunda tartışmalar yaratıyor.

Galaxy S7 kamerasının f/1.7 diyaframa sahip olacağı, bu sayede düşük ışıkta daha iyi sonuçlar vereceği düşünülüyor. Öte yandan 12MP fotoğraflarla 16MP arasındaki farkın anlaşılmasının da mümkün olmayacağı da ileri sürülüyor. Bir iddiaya göre de 12MP kamera modülü, önceki kameralar kadar çıkıntılı olmayacak bu da telefonun ergonomisine katkıda bulunacak.

Samsung Galaxy S7 Ekranı Nasıl Olacak?

Hız testi raporunda göze çarpan diğer bir detay yeni soruları da beraberinde getiriyor. Rapora göre Samsung Galaxy S7 5,1 inç ekranla geliyor. Oysa Edge modelinin ekranının 5.5 inç olacağı söyleniyordu. Bu durum, söylentilerde bahsedilen 5.5 inç'lik cihazın Galaxy S7 Plus olabileceğini gösteriyor. Galaxy S7 Plus'ın S7 ve S7 Edge ile birlikte tanıtılacak bir telefon olduğu söylenmişti. Ancak görünen o ki, durum pek de böyle görünmüyor. Diğer taraftan 5.5 inç'lik modelin hiç üretilmeyeceği de konuşuluyor.

Samsung Galaxy S7 Göründü!

Ünlü Konsept Tasarımcı Jermaine Smit'e Göre Samsung Galaxy S7

YORUMLAR