Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge'de Gizli Live Photos Özelliği

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge'de gizli Live Photos özelliğinin olduğu ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge'de Gizli Live Photos Özelliği

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge resmi olarak tanıtılmadan haftalar öncesinde yeni Galaxy’lerin iPhone 6s ve 6s Plus modelleriyle tanıştığımız Live Photos özelliğine sahip olacağı sızdırılmıştı. Tanıtım günü Samsung bu özellikten bahsetmedi ancak tanıtım sonrasında aslında farklı bir isimle kamera ayarları arasına yerleştirildiği ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge'in kamera ayarları menüsünde Motion Photo adını taşıyan yepyeni bir seçeneğe rastlanıldı. Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge’de iPhone 6s Live Photos özelliğin olacağı uzun süredir konuşuluyordu. Her ne kadar Samsung’dan tanıtım günü bu özelliğin yeni cihazlarda kullanılabilir olduğunu duymasak ta aslında bu özellik koyulmuş.

Yeni Galaxy’lerin kamera ayarları arasına gizlenen Moving Photo seçeneği bildiğimiz Live Photos. Bu özelliği aktif ettiğinizde fotoğraf çekimi esnasında kamera uygulaması arka planda ek olarak fotoğraf çekiyor. Ekstradan hissettirilmeden çekilen fotoğrafları galeride görmüyorsunuz ancak çektiğiniz fotoğrafa dokunduğunuz vakit sabit fotoğraf yerine hareketli fotoğraf görüyorsunuz. Moving Photos’un Live Photos’dan farkı ise iPhone’da fotoğrafı çekmeye başlamadan önce ve sonrasında ekstra fotoğraf çekimi yapılırken, Galaxy S7’de o anı yakalayabiliyorsunuz.

Samsung Galaxy S7 Tanıtıldı

Samsung Galaxy S7 Edge Tanıtıldı

YORUMLAR