Samsung Galaxy S7'ye Rakip Olacak LG G5 ile İlgili Bazı Bilgiler Sızdırıldı

Piyasaya çıkmasına en az 6 ay olan LG G5 hakkında bazı bilgiler sızdırıldı.

Samsung Galaxy S7'ye Rakip Olacak LG G5 ile İlgili Bazı Bilgiler Sızdırıldı

En iyi ihtimalle piyasaya çıkmasına en az 6 ay olan LG G5 hakkında bazı bilgiler sızdırıldı.

LG G5 Snapdragon 820 işlemci taşıyacak. Bunun yanı sıra 20MP kameraya da sahip olacak. LG G5 hakkında sızan bilgi kamerası üzerinde yoğunlaşıyor. İnternette dolaşan dedikoduya göre LG G5 Sony’nin 1/2 inçlik kamera sensörüne sahip bir model olacak.

LG G5’in donanım özellikleri tamamen sızdırılmış değil. Ancak Qualcomm Snapdragon 820 çekirdeği taşıyacağı ve bu yüzden de Samsung Galaxy S7’nin en büyük rakibi olacağı konuşuluyor. Öte yandan Samsung’un Galaxy S6 Edge satışlarında yaşadığı hayal kırıklığı şirketi zor bir duruma sokmuştu. LG G5’in bu fırsattan yararlanacak tüm özellikleri taşıyacağı da konuşuluyor.

Görünen o ki, Samsung Galaxy S7 hem Apple’ın iPhone 7 A10 yongası hem de LG G5’in üstün kamerasın ve Snapdragon 820 çekirdeğiyle kapışarak 2016’da zor bir pazara gözlerini açacak.

Ancak her 3 cihazın çıkmasına nereden baksak en az 6 ay var. Cihazlar hakkında sızan bilgiler henüz zayıf ve çok kesin sonuçlara varmamıza da gerek yok. Bakalım Kasım ve Aralık aylarında bu dedikodular ne boyutlara ulaşacak. 

Samsung Galaxy S7 Bazı Konularda Ezber Bozacak

Apple A10 Yongası 2016 Mart Ayında Çıkacak, iPhone 7 Onu Takip Edecek

LG G4'ten Rakiplerini Kıskandıracak Özellik

YORUMLAR