Samsung Galaxy Tab A7 Tanıtıldı: İşte Özellikleri

Samsung yeni tablet modelini kullanıcıların beğenisine sundu. Samsung Galaxy Tab A7 özellikleri haberimizde.

samsung-galaxy-tab-a7-ozellikleri-ve-fiyati

Samsung en yeni tablet modelini tanıttı. Samsung Galaxy Tab A7 özellikleri açıklandı. Cihaz hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. İşte Samsung Galaxy Tab A7 özellikleri.

Samsung'dan Aynı Anda Üç Cihazı Şarj Edebilen Kablosuz Şarj Pedi: Wireless Charger Trio
TEKNOLOJİ

Samsung'dan Aynı Anda Üç Cihazı Şarj Edebilen Kablosuz Şarj Pedi: Wireless Charger Trio

Birçok Samsung mobil cihazı kablosuz şarjı destekliyor ve bunlardan birkaçına sahip bir kullanıcı olarak cihazlarınızı aynı anda kablosuz olarak şarj etmenin bir yolunu arıyorsanız yeni aksesuar ilginizi çekebilir.

Samsung Galaxy Tab A7 Özellikleri

Samsung Galaxy Tab A7 2020, 2000x1200 piksel çözünürlüğe ve yaklaşık % 80 ekran / kasa oranına sahip 10.4 inç TFT ile birlikte geliyor. Tablette 3GB RAM ve 32GB / 64GB dahili depolama alanı bulunuyor. Tab A7, gücünü sekiz çekirdekli bir işlemciden alıyor. İşlemcinin adı açıklanmadı.

samsung-galaxy-tab-a7-ozellikleri-ve-fiyati6

Arka tarafta 8 MP, ön tarafta ise 5 MP kamera sensörü bulunuyor. USB-C bağlantı portu üzerinden şarj olan cihaz 7.040 mAh batarya ile geliyor. Tab A7'de 3,5 mm'lik bir ses giriş portu da bulunuyor. Cihaz içerisinde Bluetooth 5.0 ve Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac teknolojileri yer alıyor.

Samsung Galaxy Tab A7'nin fiyat ve çıkış tarihi açıklanmadı. Tabletin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Sizler Samsung Galaxy Tab A7 hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

YORUMLAR