Samsung Galaxy Unpacked Tarihi Duyuruldu: Neler Tanıtılacak?

Samsung Galaxy Unpacked tarihi resmen duyuruldu. Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 de dahil olmak üzere yeni Galaxy'ler gün yüzüne çıkarılacak.

Samsung Galaxy Unpacked tarihi belli oldu. Yeni Unpacked etkinliğinde her ikisi de zaten epeyce sızdırılmış olan Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'ün bir sonraki sürümünün duyurulması bekleniyor. Samsung ayrıca rezervasyon yaptıran müşterilene bolca fırsat sunuyor.

Samsung Galaxy Unpacked tarihi ve tanıtılacak cihazlar

Bir sonraki Galaxy Unpacked 11 Ağustos Çarşamba günü 17.00'da başlayacak. Lansmanı duyuran Samsung tarafından sağlanan bir grafik hemen aşağıda görülebilir, ancak Samsung'un ne duyurulacağı konusunda sessiz kaldığını hatırlatalım. Daha önceki sızıntılar; Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3, Galaxy S21 FE, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch Active 4 ve Galaxy Buds 2 duyurulacağını söylüyordu.

Duyuruyu kutlamak için Samsung, şu anda "The Next Galaxy" için rezervasyon bile açtı. Olası duyurularla ilgileniyorsanız Samsung'un rezervasyon sayfasına gidebilir, adınızı ve e-posta adresinizi bırakabilirsiniz. Bunu yaparak yeni bir Galaxy alırken 200 ABD doları (TL'de ne kadar indirim olacağı belirsiz) tutarında ekstra takas kredisi ve ayrıca indirimli fiyatla 12 aylık Samsung Care+ satın alabilirsiniz.

Samsung detay vermese de ayrıca "özel ön sipariş bonusu" sunulacak. The Next Galaxy rezervasyonu ile dağıtılan özel ön sipariş bonusu kapsamında ne sunulacağı belirtilmedi.

Samsung, bu yıl da çevrim içi Unpacked etkinliği düzenleyerek, Samsung'un en büyük cihazlarının sanal bir sahnede duyurulduğu ikinci yazı geçirmiş olacak. Lansmanda, dikey olarak hizalanmış menteşeli Galaxy Z Fold 3 ve kapaklı Galaxy Z Flip 3'ün ön plana çıkması bekleniyor. Ayrıca bu telefonların öncekilerden daha ucuz olmasının da mümkün olduğunu hatırlatalım.

Dünyanın En Büyük Akıllı Telefon Üreticileri Belli Oldu (2021)
MOBİL

Dünyanın En Büyük Akıllı Telefon Üreticileri Belli Oldu (2021)

2021 yılının ikinci çeyreğinde dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri olmayı başaran isimlerin yer aldığı liste paylaşıldı.

Evan Blass tarafından sızdırılan görsellere göre Galaxy Z Fold 3, katlanır telefonun mevcut tasarıma çok benziyor. Görünüşe göre en büyük değişiklik, S Pen kalemi ile uyumluluk konusunda yaşanacak. Galaxy Z Flip 3'e gelince en büyük güncelleme, Samsung'un dış ekranı biraz daha büyük bir ekranla değiştireceğini söylüyor.

Yeni Galaxy akıllı saatlerinin, katlanır telefonlarda tekrarlanan güncellemelere kıyasla daha büyük bir değişim yaşaması muhtemel. Bunun nedeni beş yıl sonra Google'ın Wear işletim sistemini çalıştıran ilk Samsung akıllı saati olacak. (Bilmeyenler için Samsung, akıllı saatlerinde Google Wear OS'sine göre avantajları olan ancak kullanmaya değer bir uygulama marketine sahip olmayan kendi Tizen tabanlı işletim sistemini kullanıyordu.)

YORUMLAR