Samsung Galaxy Watch 4'ü Telsize Dönüştüren Uygulama Çıktı

Samsung Galaxy Watch 4 olarak isimlendirilen akıllı saat modelini telsize dönüştüren uygulama çıkışını gerçekleştirdi. İşte uygulamaya dair tüm ayrıntılar!

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Samsung Galaxy Watch 4'ü telsize dönüştüren uygulama, kullanıcıların kullanımına sunuldu. WalkieTalkie olarak isimlendirilen uygulama, akıllı saat modelini bir telsize dönüştürüyor.

Samsung Galaxy Watch 4'e Telsiz Özelliği Kazandıran WalkieTalkie!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un 11 Ağustos 2021 tarihinde tanıttığı Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic isimli akıllı saat modellerine yepyeni bir özellik kazandıran bir uygulama kullanıma sunuldu.

WalkieTalkie olarak isimlendirilen uygulama, Watch 4 akıllı saatleri telsize dönüştürüyor. Watch 4 ya da Watch 4 Classic isimli modele sahip olan kullanıcılar, Google Play Store üzerinden söz konus uygulamayı indirebilir.

Apple Watch 7 Tasarımı Sızdırıldı
MOBİL

Apple Watch 7 Tasarımı Sızdırıldı

Son yılların trendine son vererek yenilenmiş bir tasarımla geleceği iddia edilen Apple Watch Series 7, önümüzdeki ay itibarıyla kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devi Apple, 2018 yılında WatchOS işletim sistemi ile birlikte Apple Watch'a benzer bir özellik eklemişti fakat bu özellik, aynı anda yalnızca iki kişinin iletişim kurmasına izin veriyor. Samsung'un uygulaması ise iki ya da daha fazla kullanıcıyı destekliyor.

Söz konusu uygulamayı yükleyen kullanıcılar, sohbet kanalı oluşturabilir ve oluşturdukları sohbet kanalına kişi listesinde yer alan insanları ekliyebilir. Kanala katılan kullanıcılar sesli iletişim kurabilir. WalkieTalkie resmi bir uygulama olduğundan dolayı Samsung hesabı ile giriş yapmak gerekiyor.

Güney Koreli teknoloji devi tarafından kullanıma sunulan uygulamayı kullanabilmek için Wear OS 3 tabanlı Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic modellerine sahip olmanız gerektiğini belirtelim. Ücretsiz olarak sunulan uygulama çok başarılı bir kullanıcı arayüzüne sahip. Google Play sayfasında yer alan bilgilere göre uygulamanın indirme sayısı kısa süre içerisinde 500'ü aştı.

Samsung Galaxy Watch 4 Özellikleri

  • Ekran: 1,4 inç, Super AMOLED
  • Çözünürlük: 450 x 450 piksel
  • RAM: 1,5 GB RAM
  • İşlemci: Exynos W920
  • GPU: Mali-G68
  • Depolama Alanı: 16 GB
  • Batarya: 361 mAh
  • İşletim Sistemi: Android Wear OS, One UI Watch 3

1,4 inç ekran büyüklüğüne sahip olan model, bu ekran üzerinde kullanıcılarına 450 x 450 piksel çözünürlük sunuyor. Android Wear OS işletim sistemi ile birlikte gelen cihazda One UI Watch 3 kullanıcı arayüzü bulunuyor.

Gücünü Exynos W920 işlemcisinden alan akıllı saatte 1,5 GB RAM ve 16 GB depolama alanı yer alıyor. GPU tarafında Mali-G68'in yer aldığı cihazda 361 mAh batarya kapasitesi mevcut.

YORUMLAR