Samsung Galaxy Z Fold 4, Z Fold 3'e Beklenilenden Daha Benzer Olabilir

Samsung Galaxy Z Fold 4 ile ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor ve yeni sızıntı telefonun tasarımına ve kameralarına odaklanıyor. İşte detaylar!

Samsung Galaxy Z Fold 4, Z Fold 3'e Beklenilenden Daha Benzer Olabilir

Samsung Galaxy Z Fold 4 hakkında çok sayıda sızıntı duymuş olsak da henüz resmî bir şey göremedik, bu nedenle şimdiye kadarki olası tasarım fikirleri belki de bizi sandığımızdan fazla yanıltıyor olabilir.

Yeni iddialar, Twitter'da Samsung Galaxy Z Fold 4'ün kamera düzeninin yeni bir tasarım yerine Samsung Galaxy Z Fold 3'tekiyle neredeyse aynı olacağını iddia eden TechTalkTV'den geliyor. Sızıntılarıyla ünlü OnLeaks tarafından paylaşılan resmî olmayan görüntüler kamera düzeninin tasarımını gözler önüne seriyor.

Bu görüntüler, Samsung Galaxy S22 Ultra'dan daha çok ilham alan bir kamera tasarımını gösteriyor. Lensler ayrı bir kamera ünitesine yerleştirilmek yerine doğrudan arka tarafta diziliyor. Yine de çok büyük bir fark olduğu söylenemez çünkü hem bu görüntüler hem de Galaxy Z Fold 3, altlarında bir flaş bulunan üç dikey lens içeriyor.

Samsung Galaxy Z Fold 4 Ana Kamerasında Yükseltme Göreceğiz

Nihayetinde bu haber, Samsung Galaxy Z Fold 4'ten yenilenmiş bir tasarım bekleyenleri bir noktada üzebilir ancak tasarımın aynı olması kameraların da aynı olduğu anlamına gelmiyor. Samsung Galaxy Z Fold 4'ün 50MP ana kameraya sahip olması bekleniyor.

Tabii bu yeni bir sızıntı değil ancak sızıntılarıyla ünlü isimlerin tamamı bu konuda aynı fikirdeler. Samsung Galaxy Z Fold 3'ün ana kamerası ise yalnızca 12MP'di.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy Z Fold 4'ün Depolama Alanı ve Fiyatı Sızdırıldı
TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy Z Fold 4'ün Depolama Alanı ve Fiyatı Sızdırıldı

Yeni bir sızıntı, Samsung'un veri avcılarına tam olarak istediklerini vermeye hazır olabileceğini ve yaklaşmakta olan Galaxy Z Fold 4'e büyük bir depolama seçeneği ekleyebileceğini gösteriyor.

YORUMLAR