Samsung Kanadalı Hayranına Özel Yapım Galaxy S3 Gönderdi

Samsung Kanada Facebook sayfasından hediye Galaxy S3 talep eden büyük hayranına özel yapım bir Samsung Galaxy S3 gönderdi.

Samsung Kanadalı Hayranına Özel Yapım Galaxy S3 Gönderdi

Her şey Kanada’da ikamet eden Shane adlı Samsung hayranı bir gencin Samsung Facebook sayfasına Paint’te çizilmiş bir ejderha resmi göndermesiyle başladı.

Büyük bir Samsung hayranı olduğunu, pek çok Samsung ürün kullandığını belirten ve Samsung’a ejderhasını gönderen Shane ayrıca Samsung’dan bir adet ücretsiz Galaxy S3 talep etti.

Her ne kadar kendisine verilen cevapta böyle bir şeyin gerçekleşemeyeceği yer alsa da Samsung ekibi de ona tek tekerlekli bisiklet üzerindeki bir kangurunun çizimini gönderdi. 

Aradan bir süre geçtikten sonra kapısının önünde siyah paket içerisinde özel yapım Samsung Galaxy S3 bulan Shane’in sevincini elbette tahmin edebiliyoruz. Özel üretilen bu Galaxy S3’ün ön ve arka tarafı tamamen Shane’in çizdiği ejderhadan oluşuyor.

Samsung bu çalışmayı bir halkla ilişkiler kampanyası olarak gerçekleştirse de kullanıcılarına verdiği değeri göstermesi açısından şimdiden çok konuşulur oldu.

YORUMLAR